“VARA TEX FM” ESTE IN PLIN SEZON LA PARADISUL ACVATIC

Desi vremea nu a fost deloc prietenoasa, vantul impiedicand distractia in aer liber, cel de-al patrulea week-end al “Verii TEX FM la Paradisul Acvatic”, 5-6 iulie, a insemnat inca doua zile de muzica de exceptie, premii, relaxare si multa distractie, in bazinele si piscinele acoperite.
Atmosfera din “paradis” a fost una de exceptie, datorita animatorilor si “undelor racoroase” ale TEX FM si concursurilor trasnite, dotate cu premii consistente. Indiferent de varsta, cei prezenti au intrat in joc si s-au distrat fara limite, participand la probe de curaj, dar si diverse competitii sportive sau doar temerare. Sergiu Popescu (sectiunea pentru adulti) si Sabin Docuz (sectiunea pentru copii) au fost premiati pentru sariturile in bazin de la trambulina. Miruna Chitu si Cosiana Chitu au impresionat, la randul lor, juriul TEX FM, realizand cea mai artistica saritura din tobogan, iar cei mai curajosi s-au racorit ori s-au incalzit si au fost premiati pentru ca au suportat, fie o galeata cu apa rece, Bogdan Tiplea, fie galeata cu apa calda, Catalin Govodia, mai ales ca temerarii concurenti nu stiau la ce sa se astepte. Ekolo Liza Marin si Daniela Budulea au fost desemnate “cele mai bronzate persoane de la plaja”. Radu Stoican a primit trofeul de “cel mai burtos tatic”, iar Delia Grecu, pentru “cel mai frumos costum de baie”. Doamnele prezente au avut ocazia de a participa si la o tombola, unde au castigat produse cosmetice oferite de Avon, sponsorul “Verii TEX FM”, Daniela Ursu fiind marea castigatoare. Toti participantii au fost premiati, iar copiii au primit stegulete si baloane.

Echipa TEX FM ii asteapta pe brasoveni cu multe premii, concursuri si muzica buna in fiecare week-end la Paradisul Acvatic pana pe 31 august, si garanteaza o distractie pe cinste. Paradisul Acvatic este cel mai mare centru de agrement cu piscine acoperite si in aer liber din Brasov, care ofera relaxare in apa (tobogane, jacuzzi, aqua - gym, cascade, hidromasaj, gheizer), dar si sauna, fitness si restaurant. Sponsorii acestor week-end-uri perfecte sunt Avon, Australian Gold si TEX FM.

Tags: , , ,

One Response to ““VARA TEX FM” ESTE IN PLIN SEZON LA PARADISUL ACVATIC”

  1. andreea miss Says:

    cand bagati pozele de la miss bikini????abia asttttttt:X:X:X

Leave a Reply