2-3 august - Creamfields 2008 in Saturn

Cel mai tare festival de muzica electronica se desfasoara anul acesta in Romania.

David Guetta, Ferry Corsten, Danny Howells, Mauro Picotto, David Morales, Darren Emerson, Marco V, Christopher Lawrence, Markus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Riverasi multi altii vor mixa pe plaja Adras din Saturn timp de doua zile pe parcursul a 15 ore.

Anul acesta, cel mai tare festival de muzica electronica vine pe plajele Marii Negre! La aniversarea celor 10 ani de existenta, Creamfields aduce, pentru prima data in Romania, 10 dintre cei mai cunoscuti dji pe plan international. David Guetta, Ferry Corsten, Danny Howells, Mauro Picotto, David Morales, Darren Emerson, Marco V, Christopher Lawrence, Markus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Rivera sunt numai cateva din titlurile ce ii vor tine treji pe spectatori in ritmurile nebune ale muzicii tehno pe plaja Adras din Saturn.

Evenimentul va incepe sambata, 2 august, orele 15 si se va incheia in zorii zilei de duminica. Astfel, timp de 15 ore dji vor mixa pe trei scene alaturate de pe plaja.

Acesta reprezinta varianta în aer liber a evenimentelor de muzica electronica, desfasurandu-se sub numele de “CREAM” si strangand pana acum nu mai putin de 6 milioane de participanti.

Incepundu-si existenta in 1998, la Winchester, Creamfields ajunge in scurt timp in topul primelor 5 festivaluri din Marea Britanie. Timp de 10 ani a calatorit prin 15 tari: Spania, Rusia, Irlanda, Belgia, Mexic, Chile, Cehia, Portugalia, Turcia, Argentina, bucurandu-se de un succes enorm.

Vino si tu la distractie!

Tags: , ,

Leave a Reply