3 septembrie - Concert Juanes la Sala Polivalenta - orele 20.00

Aflandu-se intr-un turneu de promovare a  albumului lansat anul trecut, La Vida… Es Un Ratico (“The Life is a Moment”), cantaretul de muzica latino vine sa cante pe scena muzicala romanesca pe data de 3 septembrie in Bucuresti.

Analia Selis va canta la deschiderea concertului lui Juanes, artistul Sud- American numarandu-se printre cel mai bine cotati artisti pe plan international. Pe numele sau adevarat Juan Esteban Aristizabal Vasquez, artistul este cel mai popular cantaret de muzica latino al momentului, aflandu-se acum in turneul mondial de promovare a celui de-al patrulea album al sau: “La Vida… Es Un Ratico (“The Life is a Moment”), lansat anul trecut.

Propunerea de colaborare a venit din partea manegerului Analiei si nu a durat mult pana ce managerul artistului sa-si dea acordul:

„Pentru mine este cel mai important concert de pana acum. Juanes este un artist pe care il stiu de mult timp, stiu ce canta, ce compune, si cunosc discografia sa. El este atat de important ca si Shakira in toata America Latina. Inca nu imi vine sa cred ca voi canta in deschiderea concertului sau si ca aprobarea acestui proiect a venit direct de la managerul lui, dupa ce a primit informatii despre toate noutatile din cariera mea. Concertul va dura 30 de minute, timp in care vom canta impreuna cu formatia mea (Tudor Parghel la tobe, Gilberto Ortega la percutie, Costin Bodea la clape, Ionut Serban la chitara bass, Gabi Brosteanu la chitara si Laura Gherescu la backing vocals).”

Concertul va avea loc pe 3 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Sursa: Fundatia culturala Phoenix

Pentru informatii despre biletele la concert, ne puteti scrie pe site.


Tags: , , ,

Leave a Reply