September Dancing Shoes Tour

Frumoasa artista suedeza, September, isi lanseaza noul album: Dancing Shoes, ocazie cu care va face un turneu prin 7 orase ale Romaniei…

Frumoasa artista suedeza, September, isi lanseaza noul album: Dancing Shoes, ocazie cu care va face un turneu prin 7 orase ale Romaniei. Primul concert il va sustine in Bucuresti, in data de 25 octombrie, in club Bamboo. Pe 26 octombrie se va afla in Brasov, in Club Discover. Este asteptata in Pitesti, pe 27 octombrie, in club Pink, pentru ca, pe 1 noiembrie, sa se afle in Cluj-Napoca, intr-un concert sustinut in club Obsession. In Sibiu va ajunge pe 2 noiembrie, unde va concerta in club Liquid, de unde va pleca in Timisoara, in club Park Place, pe 3 noiembrie. Turneul se va incheia in Iasi unde va sustine un concert in Pub 25, pe 4 noiembrie.

In deschiderea fiecaror din cele 7 seri September, vor canta trupele Akcent si Fly Project.

Cel mai nou single al artistei, care promoveaza si albumul pe care il lanseaza, Dancing Shoes, este  Can’t Get Over si se afla printre melodiile de top difuzate la radiourile romanesti, alaturi de alte melodii de ale sale care i-au innebunit pe fanii September: La La ( Never Give It Up), Satelites, September All Over.

Evenimentul este sustinut de Sony Ericsson, alaturi de Kiss Fm, 24 Fun, Kiss Tv, Popcorn, Cool Girl, Mens Health, Auto Show, RDS Link.

Sursa: www.libertatea.ro

Tags: , ,

Leave a Reply