14-16 august - Stufstock Festival la Vama Veche

Iubitorii de muzica rock si jazz pot vedea urcand pe scena muzicala 26 de trupe, dintre care 11 trupe straine.

Timp de 3 zile, pe plajele de la Vama Veche va rasuna muzica hard rock, metal, jazz, indi, blues si rock alternativ.

In perioada 14-16 august, va avea loc la Vama Veche festivalul Stufstock, la care vor participa 26 de trupe, dintre care 11 straine.

Concertele vor avea loc pe 2 scene: cea de la Marina Park pe care vor urca 17 trupe: Air traffic, Apocaliytica,  Byron,  Crowfish, dEUS, ExNN, Farfarello, Gerard Gradwohl Trio, Harry Tavitian &Cserei Csaba DUO, Jean-Luc Ponty and His Band, Konqistador, Kora Jazz Trio, Kultur Shock, Nguyen Le, Persona, Survolaj, The Amsterdams,  The Pixels, The Others si cea de la  Spice Club pe care vor urca 9 “trupe tinere”: Blister Blue, Go to Berlin, Les Elephants Bizzares, L’orchestre de la Roche, Melting Carousel, Rock House, Shihaya, Twisted Cables si Yesterdays.

Timp de 3 zile, pe plajele de la Vama Veche va rasuna muzica hard rock, metal, jazz, indi, blues si rock alternativ.

Biletele au fost puse in vanzare de pe data de 20 iunie si pot fi achizitionate online de pe: www.eventim.ro, www.bilet.ro si www.ticketpoint.ro, prin retelele de magazine Carrefour, Diverta, Flamingo, Flanco sau de la punctele de vanzare din Vama Veche.

Pretul biletelor este 75 de lei pentru o zi sau 150 de lei pentru un abonament de 3 zile.

Sursa: www. stufstock.com

STUFSTOCK “N-A PRINS”

Spre dezamagirea organizatorilor, se pare ca prima seara a Festivalului Stufstock nu a fost atat de apreciata pe cat se astepta toata lumea.Nici chiar dupa lasarea noptii si a racorii de seara, publicul nu s-a prea inghesuit la concert, astfel ca, trupa Crowfish din Bulgaria,  trupa australiana Konquistador sau cei de la Survolaj au avut un public de aproximativ 100 de persoane.

In schimb, membri formatiei Apocalyptica au reusit sa stranga circa 1500 de persoane, fanii find foarte incantati de prestatia formatiei. Fiind cunoscuti datorita coverurilor simfonice realizate dupa piesele celor de la Metallica, ei nu plecat fara sa cante si faimoasa piesa “Nothing else matters”, alaturi de alte piese, compozitii proprii, ce au avut mare succes in randul publicului.

Ulterior, pe aceeasi scena, aproximativ o ora jumatate mai tarziu, au urcat cei de la Air Traffic, “Rockerii indie pop” cantand piese de pe albumul lor de debut, “Fractured Lif”, lansat in iulie 2007.

Desi numarul spectatorilor a scazut considerabil intre timp, trupa romaneasca The Amsterdams a reusit sa ii tina in priza pe spectatorii ramasi.

Tags: , , , ,

Leave a Reply