16 februarie - Helene Segara - Sala Palatului, Bucuresti

Cu ocazia lansarii noului sau album, Mon Pays c’est Terre, cantareata Helene Segara va concerta pentru prima data in Romania pe data de 16 februarie, ora 20.00, la Sala Palatului in Bucuresti.

Cantareata n-a ajuns  tocmai usor la renumele pe care il are in prezent, drumul catre implinirea visului ei din copilarie fiind lung. Talentul ei si vocea sa impresionananta au adus-o in concerte alaturi de Andrea Bocelli sau Laura Pausini.

Primul sau album, Coeur de verre, i-a adus discul de platina, publicul apreciindu-i talentul inca de la primele ei aparitii pe piata muzicala. Cel de-al doilea album, Au nom d-une femme, reuseste sa ajunga si mai departe, castigand discul de diamant si avand vanzari de pana la un milion jumatate de copii vandute.

In hitul On n’oublie jamais rien, in duet cu italianca Laura Pausini, Helene adopta stilul pop care i se potriveste ca o manusa.

Ultimul album al cantaretei, Mon Pays c’est Terre, cuprinde 15 melodii care reiau teme folclorice din lumea spaniola si cea  irlandeza.

Pretul biletelor variaza intre 100 si 300 de lei in functie de categorie si pot fi achizionate online de pe eventim.ro.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply