29 august- Electrofish la Arenele Romane - orele 21.00


Electrofish vine in Romania. Pe data de 29 august, in Bucuresti, vor concerta mai multe formatii de muzica electronica precum: Audio Bullys, Birdy Nam Nam, Gojira, Zicu si Ufe si Vali Chincisan.

Evenimentul este organizat de Happy Fish.

Pe 29 august, la Arenele Romane din Bucuresti, va avea loc prima editie Electrofish inaugurata de televiziunea Happy Fish. Evenimentul va incepe la ora 21.00.

La concert vor veni Audio Bullys, Birdy Nam Nam, Gojira, Zicu si Ufe si Vali Chincisan.

Audio Bullys este o trupa formata din Simon Franks si Tom Dinsdale. Formatia a devenit cunoscuta cu piesa “Shut me down”, in care au folosit vocea lui Nancy Sinatra.

Birdy Nam Nam este o trupa de Dj din Franta alcatuita din: Crazy-B, DJ Pone, DJ Need si Little Mike. Numele ciudat al formatiei vine de la o replica din filmul “The Party” al lui Peter Sellers.

Gojira este Dj-ul George Andreescu care a lucrat la numeroase compilatii in materie de productie atat in tara, cat si in strainatate. Este foarte apreciat pestru stilul sau in care foloseste combinatii de diferite genuri de muzica precum: break-beat, techno, electro, hip-hop si rock. In prezent lucreaza cu trupa “Policlinic”.

Zicu si Ufe sau Lucian Baicu si Robert Petre sunt doi Dj care, pana acum, au mixat sub mai multe pseudonime: Cheech & Chong sau Lascarica si Semaca. Genurile de muzica abordate sunt foarte diferite: breakbeat, funk, jazz, acid jazz, reggae si broken beat, rezultand niste ritmuri nebune, dar care, se pare, au un foarte mare succes.

Vali Chincisan este cunoscut drept artist vizual, folosindu-se de animatie in performantele sale audio-video. A colaborat cu mai multi artisti romani si a fost prezent la aproape toate festivalurile romanesti de muzica electronica, printre acestea numarandu-se: AVmotional, Rokolectiv, Deltafest dar si internationale Numusic: (No), ArtsToday(NL), Wilsonik(SK), si The Bridge Festival (BG).

Pretul biletelor este de 70 de RON iar biletele pot fi achizitionate online de pe bilet.ro, bilete.ro si ticketpoint.ro sau de la oricare din reteaua de magazine Diverta din tara, magazinul Muzica, Flanco si Flamingo.

Sursa: www.electrofish.ro

Tags: , ,

Leave a Reply