Miss bikini a avut un sejur de vis

Dupa o vacanta de aproape doua saptamani petrecuta in insula greceasca Corfu, castigatoarea concursului Miss Bikini TEX FM s-a intors acasa si ne-a impartasit din peripetiile si aventurile de care a avut parte in acest paradis exotic. Florina Marina Andreea ne-a marturisit ca premiul, sejurul in Grecia, pe care “l-a impartit” cu prietenul ei, a fost unul de vis, in care aventura si relaxarea au reprezentat principalele “ingrediente”. Sejurul in insula greceasca Corfu a fost oferit de TEX FM si Korkira Travel.

R: Ne-ai spus ca vizita in Grecia a fost o premiera. Cum a fost drumul ?
Florina Marina Andreea: Da, a fost prima data cand am fost in Grecia. Drumul a fost lung si obositor. A trecut insa repede, deoarece ardeam de nerabdare sa ajung acolo. Noi am fost in Insula Corfu, in statiuna Roda.

R.: Ce te-a impresionat cel mai mult in Grecia?
Andreea: Pe mine, personal, m-au uimit peisajele de acolo. Un alt lucru care mi-a placut a fost faptul ca era o curatenie desavarsita peste tot. Chiar daca erai pe strada sau pe plaja nu vedeai nici o hartie sau un chistoc de tigara pe jos. M-au uimit si oamenii. Grecii sunt un popor foarte amabil si comunicativ. Daca aveai nevoie de ceva, imediat iti ofereau, iar daca ii rugai sa iti spuna cum sa ajungi la o anumita destinatie, iti explicau drumul pana erau siguri ca ai inteles.

R.: Cum arata o zi obisnuita in acest “paradis natural”?
Andreea: Pot sa spun ca acest sejur a fost unul cu adevarat de relaxare. In fiecare zi, mergeam la piscina, de dimineata pana seara, cu o pauza de masa. Nu pot sa imi explic de ce, dar, in timpul zilei plaja era cam pustie. Foarte putini oameni mergeau ziua la plaja. Seara preferam sa plecam in plimbare, pana pe la 1.00-2.00 noaptea, prin statiune. Daca ar fi fost mai multi prieteni cu noi, am fi incercat si noi o discoteca greceasca.

R.: Povesteste-ne mai multe despre locurile pe care le-ai vizitat in Grecia.
Andreea: Am vizitat numai insula Corfu, cateva statiuni de acolo. Am mers intr-un parc natural, numit Canal D´amour, unde am vazut tot felul de grote si stanci de diferite forme sapate si modelate de apa. O statiune care mi-
a placut a fost Aharavi. Aici am avut ocazia de a vedea magazine grecesti. Nu am facut shopping propriu-zis dar am cumparat diverse suveniruri pentru familia mea. Drumul dintre aceste statiuni a fost placut, deoarece am calatorit numai cu ATV-ul si scuter-ul.

R.: Care au fost lucrurile care ti-au placut cel mai mult in aceasta vacanta?
Andreea: Mi-a placut enorm cand am facut o plimbare cu barca pe mare. Am avut parte de o panorama excelenta, nu pot sa o descriu in cuvinte. De asemenea, am facut o plimbare pana la o insulita vecina cu ferryboat-ul, pentru prima data in viata mea.

R.: Care sunt amintirile mai putin placute?
Andreea: Cred ca drumul de intoarcere a fost cel mai neplacut lucru din tot sejurul. Asta pentru ca abia asteptam sa ajung acasa sa-i povestesc mamei mele tot ce am facut si am vazut, dar si pentru ca a fost plin de surprize neplacute privind transportul. Un alt lucru care nu mi-a placut a fost mancarea greceasca, nu e pe gustul meu.

Sursa: www.transilvaniaexpres.ro

Tags: , , , , ,

Leave a Reply