ANIVERSARE - TRANSILVANIA EXPRES IMPLINESTE ASTAZI 15 ANI

Am fost si ramanem primii!
Am urmarit in permanenta imbunatatirea calitatii tiparului, in avantajul firmelor care apeleaza la serviciile noastre publicitare si pentru a oferi cititorilor ziarul in conditii grafice deosebite. Astfel, din 1994 ziarul se tipareste la propria tipografie, Tipotex, care din 2002 este dotata cu o rotativa noua.
Transilvania Expres este primul ziar local care a fost tiparit in policromie - februarie 1998. Un moment important in evolutia cotidianului nostru din punct de vedere grafic l-a reprezentat schimbarea formatului acestuia in 20 mai 2002, cand a fost modificata sigla, precum si modul de structurare al ziarului, imbunatatindu-se in acelasi timp calitatea hartiei si a policromiei.
Transilvania Expres este primul care a editat suplimente color (din 1999). In fiecare luni apare suplimentul de stiri sportive TEX Sport, iar vinerea suplimentul de programe TEX TV, ambele fiind distribuite gratuit impreuna cu ziarul. De asemenea, marile evenimente sportive - Campionatele Europene si Mondiale de Fotbal, Jocurile Olimpice - au fost aduse mai aproape de cititorii brasoveni, prin suplimente zilnice, color, de patru pagini.
Transilvania Expres este primul care a infiintat editii locale pentru locuitorii celor mai importante localitati din judetul Brasov: Fagaras, Predeal, Sacele, Codlea, - cu frecventa saptamanala - si Ghimbav, Zarnesti, Bod, Tarlungeni, Halchiu, cu frecventa bilunara. In acest fel suntem mai aproape de oamenii din fiecare localitate si problemele lor pot fi tratate in amanunt.
Transilvania Expres este primul care a infiintat un birou de relatii cu publicul - TEXpert - din dorinta de a imbunatati comunicarea directa cu cititorii si a-i sprijini pe toti brasovenii in rezolvarea problemelor cu care se confrunta. TEXpert este practic un supliment saptamanal de doua pagini, conceput dupa formula de la, cu si exclusiv pentru cititorii nostri. Oamenii gasesc aici raspunsuri si chiar solutii punctuale la nedumeririle, nemultumirile si reclamatiile lor. Necazurile cu care se confrunta sunt expuse pe larg, iar autoritatile responsabile obligate sa raspunda si sa actioneze. In TEXpert se regasesc punctele de vedere ale cetatenilor brasoveni de pe strada, in dezbaterea unor teme de mare interes pentru comunitate, dar si opiniile cititorilor despre probleme de actualitate. Nici cititorii online nu au fost uitati, postarile lor fiind preluate in editia tiparita sau fiind punctul de pornire pentru anchete, reportaje, stiri. Si instantaneele surprinse de cititorii nostri si-au gasit locul cuvenit in ziar, ba multe dintre ele au fost recompensate cu premii consistente.
(L.J.)

Tags: , ,

Leave a Reply