Small Star Game - competiţie de baschet pentru liceeni

În perioada 11-12 aprilie se va desfăşura la Braşov competiţia de baschet „Small Star Game“, destinată elevilor din liceele braşovene. Meciurile vor începe în fiecare zi de la orele 9.00, pe terenurile de baschet din Centru Civic, iar în caz de vreme nefavorabilă competiţia se va muta în sala de sport a Colegiului Naţional de Informatică „Grigore Moisil“.

Desfăşurarea concursului
Echipele participante vor fi împărţite în grupe, unde se va juca după sistemul „fiecare cu fiecare“. Meciurile din grupe se desfăşoară sâmbătă, iar semifinalele şi cele două finale, duminică.
În cadrul concursului, vor avea loc următoarele concursuri interactive: free-style (îndemânare cu mingea de baschet), aruncări de la semicercul de 3 puncte, ştafetă cu dribling printre jaloane.

Înscrierea în competiţie
Înscrierile pentru competiţia de baschet „Small Star Game“ se fac până în data de joi, 9 aprilie, orele 12.00, în locaţiile:
• Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, Braşov, b-dul Gării nr. 21;
• Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov, str. Gheorghe Dima nr. 4, Inspector Bălan Dănuţ;
• S.C. TIPOTEX S.A., Dep. Marketing, Braşov, str. Traian Grozăvescu nr.7, tel./fax.: 0268/549712 int. 125.

Înscrierile participanţilor din afara competiţiei „Small Star Game” pentru jocurile interactive (free-style şi aruncări de la semicercul de 3 puncte) se fac până în data de joi, 9 aprilie, orele 12.00, la sediul S.C. TIPOTEX S.A., Dep. Marketing, Braşov, str. Traian Grozăvescu nr.7, tel./fax.: 0268/549712 int. 125.

Regulamentul oficial al concursului „Small Star Game” a suferit următoarele modificări:

- În campionat se pot înscrie echipe formate din 5 elevi plus 2 rezerve;

- Cele 2 rezerve nu sunt obligatorii;

- Membri echipei nu trebuie să prezinte adeverinţe medicale, ci pot participa la concursuri completând şi semnând fişa de înscriere (poate fi descărcată mai jos). Aceasta trebuie predată la Dep. Marketing al cotidianului Transilvania Expres din str. Traian Grozăvescu nr. 7 sau la Sala Sporturilor din B-dul Gării nr. 21 până joi, 9 aprilie 2009, ora 17:00;

- Copiii cu vârsta sub 18 ani trebuie să prezinte la competiţie o fişă prin care unul dintre părinţi îşi explimă acordul ca fiul său/fiica participă la competiţie (poate fi descărcată mai jos).

Descarcă formularele:

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la numărul 0268.549.712 int. 125

Organizatori: cotidianul „Transilvania Expres”, postul de radio TEX FM, Direcţia Sport şi Tineret a Municipiului Braşov, Federaţia Română de Baschet, CSU Braşov, cu sprijinul Primăriei Braşov.

Sponsor al manifestării:

Parteneri media:

Descarcă noul regulament

Vezi toată galeria

Tags: , , , ,

2 Responses to “Small Star Game - competiţie de baschet pentru liceeni”

 1. Ordace Dan Says:

  Stimati organizatori,

  Va scriu acest mesaj pentru ca,in cadrul unei actiuni laudabile ca acest concurs de baschet pentru copii,ati inserat in
  mod insistent un paragraf care exonereaza de raspundere pe organizatori pentru eventuale accidente de orice natura
  in care vor fi implicati copiii participanti.
  Permiteti-mi sa va atrag atentia ca,exceptie facand anumite accidente de joc,organizatorii au o multime de responsabi-
  litati privind integritatea acestor copii,si negarea acestor responsabilitati va descalifica in primul rand moral,dar si
  juridic,de la organizarea unor astfel de concursuri;in acest fel,prin fortarea copiilor si parintilor sa accepte acesta con-
  ditie a dumneavoastra,transformati totul intr-o jungla fara reguli comun acceptabile.
  Este foarte posibil sa nu fiu suficient de avizat in domeniul competitiilor sportive,dar va promit ca voi solicita comen-
  tarea acestei conditii atat organismelor sportive cat si Directiei pentru Protectia Copilului,in scopul informarii mele
  cat mai corecte,in scopul de a lua in viitor cele mai bune decizii in acest sens.

  Cu deosebita stima
  Dan Ordace

 2. admin Says:

  Vrem sa va asiguram ca toate masurile necesare au fost luate, am asigurat medic, ambulanta si politie pentru a evita incidentele de orice natura.

  Acea clauza este de natura juridica pentru a evita eventuale neplaceri venite din partea copiilor si parintilor care pot abuza din punct de vedere legal pentru a ne da in judecata pentru orice problema minora.

  Nu poti sa organizezi un eveniment fara sa asiguri ambulanta si paza, aceste masuri de siguranta luandu-se automat.

  Nu putem avea incredere in corectitudinea si bunavointa tuturor participantilor si de accea ne vedem nevoiti sa luam astfel de masuri pentru a ne asigura din punct de vedere legal.

  Un bun exemplu pentru corectitudinea morala a brasovenilor este faptul ca, la doar 24 de ore de la montarea noilor panouri de baschet din Centrul Civic un individ sau mai multi au incercat sa le fure.

Leave a Reply