A INCEPUT VARA TEX FM LA PARADISUL ACVATIC

Muzica de exceptie, premii instant, relaxare si multa distractie… de toate aceste lucruri s-au bucurat din plin toti cei prezenti la Paradisul Acvatic in acest weekend, cand s-a dat startul oficial “Verii TEX FM”. Atmosfera din “paradis” a fost transformata in una perfecta, gratie “undelor” racoroase TEX FM si concursurilor trasnite care au adus un zambet in plus pe buzele brasovenilor, dar si premii. Tinerii, varstnicii si copiii au intrat in joc la propriu si la figurat, si au inotat pe ritmul muzicii TEX FM.

Prima zi a “Verii TEX FM”, sambata, a fost marcata de trei probe de curaj, de una de memorie si de diverse competitii sportive. Astfel, patru tineri curajosi care s-au incumetat sa se intreaca in piscina neacoperita a Paradisului Acvatic au fost premiati de echipa TEX FM, pentru indrazneala si agilitate. Copiii au incercat sa impresioneze juriul TEX FM si sa realizeze cea mai artistica saritura din tobogan, iar cei “incinsi” s-au racorit sub un dus rece si au fost premiati pentru ca au suportat sa stea sub o perdea de apa rece ca gheata. Vizitatorii “paradisului” mai putin curajosi s-au intrecut intr-un concurs de volei, iar cei cu ureche muzicala au incercat sa recunoasca melodiile dj-ului TEX FM. Toti participantii au fost premiati, iar copiii au primit stegulete si baloane. Ieri, distractia a continuat, la inatime aflandu-se tot probele de curaj. De data aceasta, piscina de afara a fost “invadata” de mai multi tineri indrazneti, care s-au intrecut intr-un concurs de inot. “Este prima oara cand, dupa ce particip la o competitie, castig un premiu. Sunt foarte bucuros pentru ca am avut ocazia sa particip la concursul de inot organizat de TEX FM si cred ca voi mai participa si la altele”, a spus Bogdan Baciu, unul dintre castigatori. Doamnele nu au fost nici ele mai prejos, ci au participat la o tombola, unde au castigat produse cosmetice oferite de Avon, sponsorul “Verii TEX FM”. Csilla Bara din Harghita si Roxana Fulea din Codlea au fost castigatoarele acestui week-end, ele intrand in posesia unui parfum semnat Avon.

Echipa TEX FM ii asteapta pe brasoveni cu multe premii, concursuri si muzica buna in fiecare weekend la Paradisul Acvatic pana pe 31 august, si garanteaza o distractie pe cinste. Paradisul Acvatic este cel mai mare centru de agrement cu piscine acoperite si in aer liber din Brasov, care ofera relaxare in apa (tobogane, jacuzzi, aqua - gym, cascade, hidromasaj, gheizer), dar si sauna, fitness si restaurant.


Tags: ,

Leave a Reply