15 octombrie - Concert Thiervey Corporation - orele 20.00

Pe 15 octombrie formatia Thiervey Corporation, formata din 13 muzicieni, va canta in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, la orele 20.00.

Evenimentul este organizat de catre

Trupa Thiervey Corporation este formata din Rob Garza si Eric Hilton si s-a facut cunoscuta cu ajutorul celor doi dj renumiti Kruder & Dorfmaister care au inclus una din piesele formatiei pe una din compilatiile lor.

Muzica pe care o canta este electronica, instrumentala si abstracta si se incadreaza atat la genul de muzica acid jazz, cat si la cel trip-hop, aflandu-se undeva intre cele doua.

In scurt timp au devenit renumiti prin show-urile live electrizante sustinute.

De-a lungul carierei lor, trupa are lansate, pana in prezent, 5 albume, 5 compilatii si 16 single-uri, precum si soundtrackuri ale filmelor Garden State si Vanilla Sky.

Pe langa show-urile electrizante si stilul muzical original, formatia a devenit renumita si prin versurile indraznete cu incarcatura sociala si politica. In acest sens, membrii formatiei si-au exprimat revolta fata de evenimentele politice curente luate de catre administratia Statelor Unite prin melodii precum Amerimacka, Revolution Solution sau The Richest Man in Babylon.

Pe 15 octombrie trupa, formata din 13 muzicieni, va canta in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, la orele 20.00.

Evenimentul este organizat de catre Emag!c Entertainment.

Bilitele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe site-ul www. myticket.ro iar pretul lor variaza intre 60 si 140 de lei.

Sursa: www.myticket.ro

Tags:

Leave a Reply