Care sunt artistii tai preferati si ce vrei sa aflii despre ei?


Tags:

3 Responses to “Care sunt artistii tai preferati si ce vrei sa aflii despre ei?”

 1. Stefana Says:

  Am fost la mare in Grecia si m-am intors mai mandra ca sunt brasoveanca. Peste tot , la toate cluburile si la toate terasele canta Fly Project. Foarte tari baietiiiiiiii!!! Ii iubesc mult!!! Va iubesc si pe voi!!!

 2. DANIEL Says:

  As dori sa stiu cateva date despre BAD BOYS BLUE.Multumesc!Sunteti cei mai tari,va ascult zilnic prin intermediul internetului de la PIATRA NEAMT.Sunt brasovean si mandresc tare mult.Sa auzim de bine.Cu stima, Daniel Calu.

 3. TEX FM Says:

  Draga Daniel, ne mandrim si noi cu tine, ca frumos ne mai vorbesti:) Daca iti plac asa de mult Bad Boys Blue, ai de la mine la matinal o dedicatie cu trupa preferata, daca esti pe receptie la prima ora a diminetii! Dai un semn pe mess “texfm” la Bazzza si… ascultatorul nostru, stapanul nostru:)
  Daca iubesti trupa, sunt sigura ca deja stii mare parte din informatii, dar am sa ti-o spun pe cea mai recenta: Bad Boys Blue au sarbatorit anul trecut 25 de ani (e un numar spectaculos, nu-i asa?) de la infiintare la Bucuresti, printr-un spectacol, alaturi de Alphaville. Trupe care incingeau podelele la toate petrecerile!:)
  Te asteptam si pe facebook “texfm brasov”, sa impartasesti cu noi si clipuri cu trupele favorite. Toate cele bune sa se-adune!

Leave a Reply