COPIII BRASOVENI S-AU DISTRAT PE CINSTE PE “TARAMUL MINUNILOR”

Spot audio Taramul Minunilor

Sute de copii au pus ieri stapanire pe “Taramul minunilor”, creat special pentru ei in Piata Sfatului, de catre cotidianul “Transilvania Expres”, TEX FM, Primaria Brasov si Posta Romana.

Copiii brasoveni, dar si parintii si bunicii lor au avut parte ieri de un maraton al distractiei pe “Taramul Minunilor”, de Ziua Internationala a Copilului. Spatiul magic, plin de joaca si veselie, a renascut pentru ei in Piata Sfatului, fiind a treia editie a evenimentului pe care li-l dedica micutilor brasoveni cotidianul “Transilvania Expres”, alaturi, in acest an, de TEX FM, Primaria Brasov si Posta Romana.
Muzica, voie buna, jocuri si concursuri, petreceri-surpriza, cadouri, baloane colorate, dulciuri - de toate acestea au avut parte copiii adunati in numar mare pe “Taramul Minunilor”. Atmosfera a fost intretinuta de DJ-ii TEX FM - Dj Sihe si Dj Valy si invitatii lor speciali. De asemenea, au incantat publicul prezent, cu maiestria lor Corul de copii Unison, Opera Brasov si Clubul Sportiv de Aikido Brasov - sectia copii. Spectacolele s-au tinut lant, fiindca elevii brasoveni au pregatit programe care de care mai diverse si mai inedite, cuprinzand muzica, dansuri, prezentare de moda si momente-surpriza.
In acest loc magic, in care voia buna a fost la ea acasa, cei mai talentati copii si-au putut etala creativitatea, fiind antrenati in diferite competitii si jocuri, care au avut si o miza importanta, in afara de distractia garantata, fiind dotate cu premii. Astfel, tinerii talentati si cu imaginatie au putut lua parte la concursul de graffiti, pentru care au primit toate materialele necesare, la concursul “Sa coloram o carte postala”, organizat de Posta Romana. La concursul de desene pe asfalt, micutii s-au inghesuit sa coloreze Piata Sfatului.
Trupele doritoare sa danseze s-au inscris la concursul de breakdance desfasurat la scena. Copiii nu s-au lasat rugati sa cante si sa danseze, cei mai talentati fiind rasplatiti cu premii. Concursurile “WiFi Sports” si “Guitar Hero 3″ au fost organizate si premiate de revista “Level”.
Toti cei prezenti au primit din partea organizatorilor baloane, dulciuri, inghetata, sucuri, jucarii, materiale, promotionale si multe altele. Nici ploaia nu a reusit sa strice bucuria celor care au luat parte la sarbatorirea zilei de 1 Iunie in Piata Sfatului.
Sponsorii principali ai manifestarii au fost “Delaco”, “Tedi”, “Level”, iar alaturi au fost sponsorii: “Amicii”, “Vel Pitar” si Scoala Hilda. Parteneri - CEC Bank si Libris Brasov, iar parteneri media in acest demers au fost TVS Brasov si “Informatia Brasovului” si 24-FUN.

Tags: , ,

One Response to “COPIII BRASOVENI S-AU DISTRAT PE CINSTE PE “TARAMUL MINUNILOR””

  1. Andreea Says:

    buna am si eu o intrebare cine canta azi la concert?;;) d 1 Iunie;)) in Piata Sfatului:-/

Leave a Reply