Archive for the ‘Bucuresti’ Category

Concert Patricia Kaas la Bucureşti, pe 14 iunie

Thursday, March 19th, 2009

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas va susţine pe data de 14 iunie un concert la Sala Palatului din Bucureşti.  Concertul face parte din turneul de promovare a noului album, intitulat „Kabaret”, lansat în decembrie 2008.

Turneul cuprinde concerte în România, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Turcia, Polonia, Finlanda, Suedia, Belgia şi Germania, informeaza site-ul oficial al artistei.

Kraftwerk concertează în România

Tuesday, March 17th, 2009

Legendara trupa de muzică electronică „Kraftwerk” vine în România, în această vară. Trupa va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 12 iunie.
Biletele la spectacol au fost puse în vânzare începând din 16 martie pe siteul myticket.ro. Preţurile biletelor variază între 100, 150, 220, 300 şi 500 lei, în funcţie de categorie. Începând de joi, biletele vor putea fi achiziţionate si din reţeaua magazinelor Diverta.

Încă 2000 de bilete la concertul Depeche Mode

Tuesday, March 17th, 2009

În urma a numeroase e-mailuri şi telefoane primite din partea fanilor Depeche Mode, organizatorii concertului de la Bucureşti au solicitat managementului trupei suplimentarea numărului de bilete din Gazonul B, reprezentanţii trupei aprobând această cerere. Astfel, se vor pune în vânzare încă 2000 de bilete, începând din 17 martie, pe siteul myticket.ro şi în magazinele Diverta, la preţul de 120 lei.
Această decizie a fost luată după ce biletele la gazonul A s-au epuizat într-o lună de zile, iar cele de la gazonul B s-au terminat zilele acestea. Depeche Mode va concerta pentru a doua oară la Bucureşti pe data de 16 mai, în Parcul Izvor, în cadrul turneului „Tour of the Universe”.

Holograf lansează „Primăvara începe cu tine”

Tuesday, March 17th, 2009

După 13 albume de concepţie, unul „Best of” şi aproape 30 de ani de existenţă, trupa Holograf pregăteşte un nou album. Materialul discografic este un album de colecţie, un nou „Best of “, ce conţine 15 balade interpretate de Holograf încă de la lansarea trupei. În plus faţă de acestea, albumul include şi o piesă nouă intitulată „Primăvara începe cu tine”, melodie care dă şi titlul albumului.

„Primăvara începe cu tine” este un album gândit ca o deschidere, ca un nou început în activitatea trupei Holograf. Cu piesa nouă ce dă numele discului şi cu o colecţie dintre cele mai frumoase cântece ale grupului, albumul face o punte între nou şi vechi, subliniază ce e important în trecut şi semnalează noul ce urmează să vină”, declară cei cinci membi Holograf.
Albumul conţine piese precum „Fără ea”, „N-am ştiut”, „Vine o zi”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Dincolo de nori” sau „Şi dragostea mea”, în total 16 piese. Trupa a pregătit un megaconcert de lansare al albumului, care va avea loc pe data de 31 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Trupa „Montuga” îşi lansează al doilea single, după „Sofia”

Monday, February 23rd, 2009

După “Sofia”, hitul de debut care şi acum se mai află prezent în topurile muzicale româneşti, trupa „Montuga” îşi lansează cel de-al doilea single. Noua piesă promovată se numeste “Why, why, why?” şi promite să aibă un succes cel puţin egal cu cel al “Sofiei”.  Lansarea oficială a noului single va avea loc la Orange concept store, pe data de 25 februarie, începând cu orele 20.00. În cadrul evenimentului, care va fi transmis live pe siteul apropo.ro, Mika şi Mihai vor cânta piese incluse pe albumul lor de debut, printre care şi “Why, why, why?”, cel de-al doilea single promovat.

Kenny G concertează în România

Wednesday, February 18th, 2009

Celebrul saxofonist american Kenny G concertează pentru prima dată în ţara noastră în primăvara acestui an, pe data de 30 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele la spectacol vor fi puse în vânzare în cursul săptămânii viitoare şi vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center sau online de pe siteurile vreaubilet.ro, blt.ro şi bilete.ro.
Kenny G. este unul dintre cei mai bine cotaţi instrumentişti ai tuturor timpurilor, având în palmares zeci de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Deţinător al unui premiu Grammy, artistul a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă notă muzicală cântată la saxofon, 45 minute şi 12 secunde.

Mandinga Salsafest 2009

Wednesday, February 11th, 2009

In zilele de 20-23 februarie 2009 va avea loc, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, cea de-a III-a editie a festivalului Mandinga Salsafest.
Cei prezenti au ocazia sa asculte si sa danseze pe cea mai buna muzica live, cu cei mai buni instructori si DJ din lume. Organizatorii au pregatit un ring de dans de 1000 metri, precum si o scena speciala pentru show-urile live ale trupelor invitate.
Invitati speciali ai festivalului sunt Adrian si Anita, campioni Mondiali in anii 2007 si 2008, aflati pentru prima data in Romania, precum si perechile Johnny Vazquez si Jennifer Silvas, Luis Vazquez si Melissa Fernandez.
Vor sustine concerte live trupele Mandinga si Mercadonegro. Alte momente din festival: concurs de dans “Jack & Jill”, megapetreceri si cea mai buna muzica oferita de DJ Bat (Spania).

Concert Depeche Mode la Bucuresti

Wednesday, February 11th, 2009

Formatia Depeche Mode va sustine un concert la Bucuresti, in Parcul Izvor, pe data de 16 mai 2009. Biletele pentru concertul Depeche Mode pot fi achizitionate online de pe siteul myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta. Biletele au patru categorii de preturi: 100, 120, 190 lei, iar cele VIP 360 lei.

Concert James Blunt la Sala Polivalenta

Wednesday, February 11th, 2009

Artistul britanic James Blunt va sustine un concert in Romania, la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe data de 21 februarie 2009, cu incepere la ora 19.00.
Concertul lui James Blunt de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, “All the Lost Souls”. Turneul a debutat in Marea Britanie pe 9 ianuarie si numara pana in prezent peste 140 de concerte, sustinute in Europa, SUA, Asia, Australia si Africa de Sud.
Biletele pot fi comandate online de pe site-ul bilet.ro.

Concert Nazareth la Arenele Romane

Wednesday, February 11th, 2009

Celebra trupa Nazareth concerteaza la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 26 aprilie 2009, concert prilejuit de aniversarea a 40 de ani de existenta artistica.
Biletele pot fi achizitionate de pe siteurile ticketpoint.ro, bilete.ro, www.blt.ro, myticket.ro, eventim.ro. Pretul biletelor este de 80 lei, iar la locatie de 90 lei.