Archive for the ‘Uncategorized’ Category

6 ANI TEX FM - PARTY ANIVERSAR

Friday, April 11th, 2014

Miercuri, 30 aprilie, te chemăm să te distrezi împreună cu cei mai tari invitaţi, cei mai antrenanţi DJ şi cea mai bună muzică din ultimii ani.

Toate acestea, LIVE, de 6 ani TEX FM.

Balul Bobocilor 2013

Monday, November 4th, 2013

Ca în fiecare an, TexFM se implică în
organizarea Balurilor Bobocilor în liceele din municipiu şi judeţ. Prin urmare, elevii braşoveni au fost aşteptaţi să se înscrie la sediul nostru, pentru a obţine sprijin, astfel încât prima petrecere din viaţa de licean să fie una de neuitat.

În acest sens, liceenii care se ocupă de organizarea balurilor, s-au prezentat personal, la sediul Grupului de Presă Transilvania Expres, de pe Strada Traian Grozăvescu nr. 7, Biroul Marketing, cu minimum cinci zile înainte de eveniment.

Va invităm să îi urmăriţi pe boboceii noştri!

Colegiul de Ştiinţe „Emil Racoviţă”

Regulament general concursuri TEX FM

Friday, August 2nd, 2013

Valabil de la 1 august 2013

1. La concursurile organizate de postul de radio Tex FM (105,5 FM) poate participa orice persoană fizică rezidentă în România cu vârsta de peste 18 ani sau minorii cu vârsta între 14 şi 18 ani, cu acordul special al reprezentanţilor legali.
2. În cadrul concursurilor realizate în direct, prin telefon, participantul trebuie să răspundă corect, în direct, la întrebarea adresată de moderator pentru a câştiga premiul disponibil.
3. Dacă participantul nu răspunde corect la întrebarea concursului, atunci moderatorul va oferi ascultătorilor o nouă şansă de câştig, acceptând un nou tele­fon în direct.
4. Orice ascultător poate câştiga la concursurile organizate de Tex FM doar o dată pe lună indiferent de concurs.
5. Este admis şi validat un singur premiu la fiecare concurs în parte (primul care răspunde corect la întrebarea adresată).
6. Nu au dreptul de a participa la concursurile organizate de postul de radio Tex FM angajaţii Grupului de Presă Transilvania Expres.
7. Rude de gradul I  şi II în linie dreaptă (soţ/soţie, copil/părinte, bunic/bunică) ale câștigătorilor, nu au dreptul de a participa la concursurile TEX FM.
8. Câştigătorii vor fi anunţaţi în direct, în momentul derulării fie­cărui concurs, urmând ca aceştia să se prezinte ulterior, cu actul de identitate, la sediul TEX FM, din str. Traian Grozăvescu, nr.7, la departamentul Marketing, pentru a-şi ridica premiul.
9. Valabilitatea premiilor și termenul de ridicare a premiilor trebuie anunțate de către DJ, telefonic, câștigătorilor concursurilor. Câștigătorii care nu respectă termenul limită de ridicare a premiului, pierd premiul.
10. Datele cu caracter personal colectate în cadrul concursurilor sunt: nume, prenume, adresă, vârstă, telefon, e-mail. Aceste date nu vor fi dezvăluite către terţi cu excepția cazurilor în care Organizatorii tre­buie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare.
11. Organizatorii garantează confidenţialitatea datelor personale ale tuturor parti­cipan­ţilor, cu respectarea legislaţiei aplicabile în vigoare.
12. Regulamentul general de participare la concursurile organizate de postul de radio Tex FM este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, fie pe site-ul www.texfm.ro, fie la sediul TEX FM, din str. Traian Grozăvescu nr.7, departament marketing. Participarea la concursuri implică acceptarea condiţiilor prevăzute în pre­zentul Regulament şi obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.
13. Participanţii care nu respectă acest Regulament General, vor fi descalificaţi şi nu vor intra în posesia premiilor.
14. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile Regulamen­tului General de participare la concursurile Tex FM, cu condiţia anunţării mo­dificărilor pe site-ul www.texfm.ro şi/sau pe postul de radio Tex FM.

Trasnai in Brasov

Friday, July 26th, 2013

Vara asta TEX FM se ţine de şotii!

În perioada 1 august – 31 august 2013, un dj Tex Fm va transmite live, din oraşul Braşov. Acesta va opri pe stradă trecători şi îi va pune să facă Trăsnăi în Braşov - ceva ieşit din comun pentru a se răcori sau pentru a atrage atenţia şi pentru a câştiga un premiu. Concurentul îşi poate alege dintr-o listă o provocare ori dj-ul îi impune ce trebuie să facă.

Idei de lucruri trăsnite pe care trebuie să le facă trecătorii opriţi de dj:Să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap
Să îşi toarne 1 litru de bere pe el
Să bea cât mai repede 3 pahare de bere de 0.5 litri într-o competiţie cu cel puţin 2 concurenţi
Să se arunce în cea mai apropiată fântână arteziană/lac din oraş
Să mănânce cât mai repede 4 îngheţate într-o competiţie de cel puţin 2 concurenţi
Să se dezbrace şi să rămână doar în lenjerie
FARSĂ ÎN PARC. Concurentul este invitat să vopsească cu un spray un panou TEXFM, numai că spray-ul nu conține vopsea, ci  aer comprimat care la acționare  emite niște sunete amuzante.
FARSĂ ÎN PARC. Concurentul este invitat să ridice o mănușă de pe jos din iarbă, însă sub mănușă  se află ascuns  un șarpe de jucărie.
FARSĂ ÎN PARC. Concurentul este invitat la o degustare de brânzeturi.  În timpul degustării de brânzeturi, concurentului i se va aplica un șoarece de jucărie pe pantalon. Șoarecele va fi legat de fața de masă, iar la plecarea concurentului, acesta va răsturna tot ceea ce este pe masă.
Iar ideile pot continua, în funcţie de context şi de dispoziţia celor care intră în competiţie
Concursurile trăsnite se vor desfășura de luni - vineri,  în intervalul orar 14.00-16.00, cu o frecvenţă de 3 concursuri/zi.
În perioada 01-31 august are loc cea mai inedită campanie de trăsnăi în Braşov.

Urmăreşte DJ-ii TEX FM prin oraş şi acceptă provocările lor, în fiecare zi în intervalul orar 15.00 - 17.00

Cine se distrează cel mai tare, acela va fi răsplătit pe loc!

Vara TEX FM va asteapta si in acest an la distractie! GALERIE FOTO

Wednesday, June 26th, 2013

Muzică de excepţie, premii instant, relaxare şi multă distracţie… de toate aceste lucruri se vor bucura din plin toţi cei care vor fi prezenţi la Paradisul Acvatic week-end de week-end.

Echipa TEX FM îi aşteaptă pe braşoveni în fiecare week-end la Paradisul Acvatic, până pe 31 august, şi garantează o distracţie pe cinste!!!

NEW VIDEO: TAXI - Esti iubibila

Wednesday, September 12th, 2012

Trupa Taxi are videoclip nou pentru piesa “Esti iubibila”.
Regia ii apartine lui Iulian Moga si incheie “Trilogia celor 2 cuvinte”, ce va fi sarbatorita printr-un concert-eveniment, pe 3 octombrie, la Sala Palatului.
Daca in cazul celorlate doua parti ale trilogiei, respectiv Cele doua cuvinte si Non stop, protagonistii au fost pe rand domnii si apoi doamnele din showbizul romaesc, acum vom vedea toate vedetele adunate in acelasi clip.
Vezi si tu cine apare in noul videoclip Taxi chiar aici:

Banii astia!

Wednesday, May 16th, 2012

Angajaţii unei companii multinaţionale sunt întrebaţi ce vor face cu banii din prima de Crăciun.
Elveţianul: Din banii de primă îmi cumpăr o barcă.
Reporterul: Şi cu restul?
Elveţianul: Cu restul îmi renovez faţada casei.
Englezul: Din banii de primă îmi cumpăr o maşină sport.
Reporterul: Şi cu restul?
Englezul: Cu restul mă duc într-o excursie în Africa.
Românul: Din banii de primă îmi platesc datoriile.
Reporterul: Şi cu restul?
Românul: Restul da-i in ma-sa!Sa mai astepte!

Prietenie adevarata

Wednesday, May 2nd, 2012

Intra un betiv intr-un bar si comanda:
- Barman, 200 de vodca la doua pahare.
Dupa 10 minute, betivul:
- Barman, 200 de vodca la 2 pahare.
Barmanul:
- Da’ de ce nu comandati ca toata lumea, pe rand, cate o suta?
- Pai am un prieten care a plecat in Irak si m-a rugat sa beau de fiecare data si pentru el cate o suta.
- Aha, inteleg, foarte frumos ce faceti, zice barmanul.
Dupa o luna betivul intra din nou in bar, foarte suparat si amarat:
- Barman, o suta de vodca te rog.
Barmanul:
- Vai, sa nu-mi spuneti ca prietenul a murit!
La care betivul:
- Nu, nu, dar eu m-am lasat de baut!

Concurs 4 ani Tex Fm

Monday, April 23rd, 2012

Tex FM împlineşte pe 1 mai 4 ani! Îţi mulţumim că ai fost alături de noi în aceşti ani în care tu eşti principalul vinovat de treaba pe care o facem noi zi de zi.

Anul acesta, noi te sărbătorim pe tine, fanul nostru, cel care a stat zi şi noapte cu urechea pe radio.

Intră în echipa Tex Fm! Dovedeşte că eşti fan adevărat, iar noi te premiem!

Ţi-am pregătit o seară de neuitat alături de dj-ii Tex Fm, precum şi o săptămână plină de concursuri cu o mulţime de premii! Tot ce trebuie să faceţi este să staţi conectaţi pe 105,5 FM, iar de restul ne ocupăm noi!!

Un show de excepţie în care tu vei fi jurat, concursuri de bowling, multă muzică bună presărată cu cele mai bune cocktail-uri! Cam aceasta este, pe scurt, petrecerea la care te invităm. Dar, asta nu e tot! Surprizele se vor ţine lanţ toată noaptea!

Pe lângă aceasta, luni, 30 aprilie 2012, toţi cei 24 de fani vor fi invitaţi în emisiunile dj-ilor favoriţi cu intervenţii în direct şi vor fi recompensaţi cu premii şi diplome de fidelitate.

CITIŢI AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI

Miss TEX Primavara

Tuesday, April 10th, 2012

S-a dat start vot la concursul Miss TEX Primăvara. Participantele vor putea fi votate până pe 26 aprilie 2012.

>>VEZI AICI PARTICIPANTELE ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORITA<<

Concursul este organizat de Transilvania Expres, Tex Fm şi mytex.ro.

Pe primele 5 concurente, Transilvania Expres, mytex.ro şi Tex Fm le vor ajuta să facă primul pas spre celebritate, oferindu-le ca premiu un curs profesional de actorie şi modelling.
Concurenta cu poza cu cele mai multe voturi, va beneficia de o şedinţă foto profesională şi un book, care va da startul carierei sale în modelling.

Sponsori principali:

Gabriel Hennessey (fotograf profesionist) - oferă o şedinţă foto profesională la Bucureşti pentru câştigătoarea locului I.

Cristina Fiofil (fotograf profesionist) - oferă 4 şedinţe foto profesionale pentru locurile II, III, IV şi V şi câte 1 contract pe durata unui an cu Agenţia Discover Fashion, pentru câştigătoarele primelor 5 locuri.

Erika Louboutin (make-up artist) - oferă make-up-urile celor 5 şedinţe foto.

Sponsor secundar:

ARTEMIS Braşov - oferă 5 cursuri de modelling.