Archive for March 17th, 2009

Kraftwerk concertează în România

Tuesday, March 17th, 2009

Legendara trupa de muzică electronică „Kraftwerk” vine în România, în această vară. Trupa va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 12 iunie.
Biletele la spectacol au fost puse în vânzare începând din 16 martie pe siteul myticket.ro. Preţurile biletelor variază între 100, 150, 220, 300 şi 500 lei, în funcţie de categorie. Începând de joi, biletele vor putea fi achiziţionate si din reţeaua magazinelor Diverta.

Încă 2000 de bilete la concertul Depeche Mode

Tuesday, March 17th, 2009

În urma a numeroase e-mailuri şi telefoane primite din partea fanilor Depeche Mode, organizatorii concertului de la Bucureşti au solicitat managementului trupei suplimentarea numărului de bilete din Gazonul B, reprezentanţii trupei aprobând această cerere. Astfel, se vor pune în vânzare încă 2000 de bilete, începând din 17 martie, pe siteul myticket.ro şi în magazinele Diverta, la preţul de 120 lei.
Această decizie a fost luată după ce biletele la gazonul A s-au epuizat într-o lună de zile, iar cele de la gazonul B s-au terminat zilele acestea. Depeche Mode va concerta pentru a doua oară la Bucureşti pe data de 16 mai, în Parcul Izvor, în cadrul turneului „Tour of the Universe”.

Un nou album Placebo

Tuesday, March 17th, 2009

Trupa Placebo a anunţat recent titlul şi data de lansare a noului album. Noul material discografic se va intitula „Battle For The Sun” şi va apărea pe piaţa muzicală pe data de 8 iunie 2009. Primul extras pe sigle este chiar piesa care dă titlul albumului.

Acesta este al şaselea album de studio al trupei. Placebo va reveni în ţara noastră cu un concert live de promovare a noului album, în data de 21 iunie, la Romexpo, în Bucureşti.

Holograf lansează „Primăvara începe cu tine”

Tuesday, March 17th, 2009

După 13 albume de concepţie, unul „Best of” şi aproape 30 de ani de existenţă, trupa Holograf pregăteşte un nou album. Materialul discografic este un album de colecţie, un nou „Best of “, ce conţine 15 balade interpretate de Holograf încă de la lansarea trupei. În plus faţă de acestea, albumul include şi o piesă nouă intitulată „Primăvara începe cu tine”, melodie care dă şi titlul albumului.

„Primăvara începe cu tine” este un album gândit ca o deschidere, ca un nou început în activitatea trupei Holograf. Cu piesa nouă ce dă numele discului şi cu o colecţie dintre cele mai frumoase cântece ale grupului, albumul face o punte între nou şi vechi, subliniază ce e important în trecut şi semnalează noul ce urmează să vină”, declară cei cinci membi Holograf.
Albumul conţine piese precum „Fără ea”, „N-am ştiut”, „Vine o zi”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Dincolo de nori” sau „Şi dragostea mea”, în total 16 piese. Trupa a pregătit un megaconcert de lansare al albumului, care va avea loc pe data de 31 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Optick în The Moose

Tuesday, March 17th, 2009

Vineri, 20 martie, sunteţi invitaţi în clubul The Moose la un show susţinut de Optick. În deschidere: Vygo.
Ascultă TEX FM şi poţi câştiga o invitaţie pentru această seară.

Show Inna în Blue Sensation

Tuesday, March 17th, 2009

Sâmbătă, 21 martie, în clubul Blue Sensation, seara este întreţinută de Inna.

Asculta TEX FM şi poţi câştiga o invitaţie la acest show.