Politic

ACŢIUNE CIVICÃ. „Pentru un Brașov mai curat”! „Transilvania Expres” și TEX FM lansează o nouă ediție a concursului „Luna curățeniei”

  • logomytex.png
 

Cotidianul „Transilvania Expres”, TEX FM și myTEX.ro declanșează de luni „Luna curățeniei”, acțiunea civică sub genericul “Pentru un Brașov mai curat!”, care este, de fapt, o provocare la concurs, adresată elevilor brașoveni.

S-a dat deja startul înscrierilor la curățenia de primăvară, care va dura din 22 martie până în 30 aprilie. Provocarea de a face curat lună în toate zonele orașului Brașov este adresată tinerilor, care sunt invitați să participe la o competiție, ce le va aduce nu doar satisfacția de a trăi într-un mediu mai prietenos, dar și premii tentante. La această manifestare se pot înscrie elevi, în echipe de câte zece membri, din liceele și școlile brașovene. Tot ce trebuie să facă viitorii participanți este să ne anunțe intenția lor, cu câteva zile înainte de începerea acțiunii. Organizatorii le vor furniza, cu ajutorul firmelor specializate, materiale și utilaje necesare curățeniei. De asemenea, vor fi trimiși la fața locului fotoreporteri și redactori care vor relata modul de desfășurare și rezultatele acțiunilor desfășurate, prin intermediul articolelor din „Transilvania Expres” și a știrilor difuzate la postul de radio TEX FM și la alte posturi de radio brașovene. Totodată, pe portalul www.myTEX.ro a fost creată o secțiune specială dedicată acțiunii civice, unde se găsesc formularele de înscriere, regulamentul, dar și „istoria” în imagini a ediției din 2009: http://www.mytex.ro/expres/luna-curateniei-pentru-un-oras-mai-curat_250012.php
Tinerii trebuie să se înscrie la Departamentul marketing al cotidianului „Transilvania Expres” – str. Traian Grozăvescu 7, telefon 0268/549.712 interior 119, Echipele de elevi care doresc să realizeze în această perioadă acțiuni de curățenie în zona de reședință, în preajma școlii sau în orice altă locație dorită vor fi sprijinite de către organizatori și firmele specializate cu materiale și utilaje necesare curățeniei. În final, vor fi desemnate cele mai eficiente echipe, care vor fi recompensate cu premii. Acțiunile de împrospătare se vor desfășura în toate zonele orașului, pe parcursul celor aproape trei săptămâni. Constatarea rezultatelor acțiunii și acordarea premiilor se va face de către un juriu format din reprezentanți de la „Transilvania Expres”, sponsori și firme de specialitate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare