Posts Tagged ‘album’

Alexandrina lansează primul album

Thursday, March 19th, 2009

Artista basarabeancă Alexandrina Hristov lansează pe 9 aprilie primul său album, intitulat „Om de lut”. Albumul este o o imbinare de soul, jazz, funk, R&B, electropop, rock, alternative. El a fost înregistrat în perioada iunie–decembrie 2007 în Timişoara şi finalizat în mai 2008. „Om de lut” conţine 12 piese originale compuse de Alexandrina în perioada 2000-2007 şi un remix de Dan Handrabur.
Albumul poate fi achiziţionat din reţeaua de magazine Diverta.
Alexandrina este binecunoscută publicului din ţara noastră datorită piesei „Fata merge pe jos”, dar şi talentului său la pictură.

Morandi - triplu disc de platină în Rusia

Wednesday, February 18th, 2009

La începutul acestei luni, trupa Morandi a primit triplul disc de platină pentru vânzările albumului „N3XT” în Rusia. Albumul s-a lansat în Rusia anul trecut, vânzările ajungând la mai puţin de un an de la data lansării la peste 64.000 de unităţi.
În vara anului trecut, Marius şi Randi au susţinut peste 70 de concerte numai în Rusia, de-a lungul anului 2008 trupa performând pe scene din Cehia, Ucraina, Estonia, Turcia, Kazakhstan, Belarus şi Serbia. Anul acesta băieţii au deja programate peste 30 de concerte până în luna iunie în China, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia, Kazakhstan, Estonia.
În perioada imediat următoare, trupa Morandi va filma un nou videoclip pentru un alt single extras de pe albumul „N3XT”.

Luna indragostitilor vine la MediaPro Music cu o colectie de melodii de dragoste

Wednesday, February 11th, 2009

Cum februarie este “oficial” luna indragostitilor, MediaPro Music lanseaza luna acesta un nou album, o compilatie cu muzica de dragoste. “Love songs” aduna cele mai frumoase piese de dragoste, atat hituri, cat si  melodii mai putin promovate.
Albumul contine 12 piese special alese, melodii interpretate de Andra (“Un lucru sa-mi dai”), Montuga (“Baby, baby”), Corina feat. Lumidee (“Let go”), Marius Nedelcu (“Rain”), Animal X (“Nisip purtat de vant”), Adela Popescu (“Maine vine iar”), Horia Brenciu (“Lucruri simple”) si multi altii.

Trupa verBal revine!

Friday, September 5th, 2008

Dupa trei ani de liniste, trupa verBal revine sub o noua formula: K-rie si Baboi sunt membri fondatori ai trupei, carora li s-a alaturat, in urma cu un an, si Preafericitu’ nv10. Desi cel de-al doilea album al trupei era gata inca din februarie anul trecut, odata cu schimbarea membrilor formatiei a fost nevoie si de modificari in ceea ce priveste albumul, care sa se potriveasca noii formule. Intre timp, membrii au schimbat si locatia studioului. Forma finala a albumului a fost abandonata iar , in prezent, ei lucreaza la un nou album care se intituleaza “Fara control”. Albumul va contine 16 piese si va fi produs de casa de productie Killah Records.

Sursa: www.verbal.ro

Trupa ALB NEGRU lanseaza albumul KALIMBA

Thursday, September 4th, 2008

MediaProMusic ne informeaza ca trupa Alb Negru se pregateste de lansarea unui nou album “Kalimba” ce contine 11 piese dintre care 8 in limba engleza, cu mici interventii in limba franceza ale lui Kamara, 2 piese in limba romana si single-ul Kalimba care este inspirat, in totalitate, din cultura africana.