Expres

Album de colinde, lansat de Sfantul Nicolae – Felicia Filip si Corul de copii „Unison” si-au unit vocile pentru realizarea unui CD unicat

  • logomytex.png
 

Libraria St.O.Iosif a fost ieri arhiplina, la lansarea albumului de colinde „Felicia Filip si Corul de Copii Unison”. Albumul cuprinde zece colinde, unele compozitii, altele preluate din folclorul romanesc si international. Ideea albumului a apartinut producatorului, Virgil Onita, iar inregistrarile s-au facut la Opera Brasov. Directorul acestei institutii, Cristian Mihailescu, care a si regizat videoclipul de promvare, a declarat ca noul produs se remarca prin originalitate. „Pe CD sunt niste copii pe care ne-am dori sa-i ascultam la usa casei, in tinda. Acest album ma face sa ma gandesc ca la un moment dat acesti copii au venit sa cante la usa casei Feliciei Filip”, a spus regizorul. La randul lui, Virgil Onita s-a declarat foarte multumit de faptul ca a reusit sa scoata pe piata romaneasca un CD care sa reuneasca vocile copiilor de la „Unison”, coordonati de George Dumitrascu si Cristian Fieraru si o voce recunoscuta pe plan international, Felicia Filip. „Totul este special la acest album de la interpreti pana la colinde. Este un proiect mai vechi pe care in sfarsit am reusit sa-l realizam. Astazi este Sfantul Nicolae si l-am lansat oficial pe piata. El exista in toata Romania. Suntem fericiti ca, prin ceea ce am facut alaturi de Felicia Filip, de Cristian Mihailescu si de corul de copii «Unison», aceste colinde vor ajunge in casele tuturor romanilor”, a declarat producatorul albumului. Pentru marea soprana intalnirea cu acest cor, anul trecut, de Craciun, a insemnat, asa cum ea insasi o spune pe coperta albumului, „dragoste la prima vedere”. De atunci s-au si pus bazele proiectului. „In fiecare an luna decembrie este luna cadourilor, luna in care trebuie sa ne propunem sa fim fericiti, sa lasam negativismul deoparte si sa fim copii. Anul trecut, intalnirea mea cu corul «Unison», cu cei peste 30 de copii, a insemnat un lucru foarte important, intrucat iata la randul meu eu le-am daruit lor vocea mea si ei mi-au daruit mie naivitatea si puritatea”, ne-a declarat Felicia Filip.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button