Lifestyle

Anda Adam a împlinit 40 de ani / Tortul primit de ziua ei (FOTO)

  • andaadam_280208.png
  • andaadam 3_280207.png
 

Anda Adam a împlinit 40 de ani, ieri, dar nu a putut organiza o petrecere, așa cum și-ar fi dorit, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19. 

Răzvan Simion și Dani Oțil au felicitat-o în direct, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar cântăreața le-a mărturisit că regretă că nu și-a putut sărbători ziua de naștere așa cum s-ar fi cuvenit la împlinirea unei vârste rotunde.

„Voiam să fac o petrecere cu câteva persoane, dacă nu era nebunia asta, dar o voi face data viitoare. Era primul an când îmi doream un party, însă am baloane, tort, cei dragi sunt aici”, a spus Anda Adam, la Antena 1.

Artista a primit în dar un tort din marțipan pe care tronau copia fidelă a mașinii ei decapotabile și o păpușă Anda din zahăr.  Ea a fost răsfățată, de la distanță, și de fanii ei, care i-au scris o mulțime de mesaje pe conturile de socializare. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare