Posts Tagged ‘angelina jolie’

Angelina Jolie a aparut pentru prima oara in public purtand inelul de logodna.

Tuesday, July 10th, 2012


Actriţa americană Angelina Jolie şi-a afişat pentru prima dată în public inelul de logodnă. S-a intamplat sâmbătă, pe covorul roşu de la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo.
Inelul cu diamant, estimat la o valoare de 500.000 de dolari, a fost creat şi personalizat la indicaţiile lui Brad Pitt.
Cu această ocazie, actriţa în vârstă de 37 de ani a primit şi decoraţia de cetăţean de onoare al oraşului Sarajevo. Distincţia i-a fost acordată pentru că prin intermediul filmului ei “In the Land of Blood and Honey”, lansat pe marile ecrane în 2011.

Afla unde se vor casatori Angelina Jolie si Brad Pitt!

Monday, June 25th, 2012

Angelina Jolie şi Brad Pitt pun la punct ultimele detalii legate de nunta lor! Cei doi s-au hotărât să se căsătorească în Marea Britanie.

După ceremonie, vor pleca în sudul Franţei, unde îşi vor petrece luna de miere în reşedinţa lor de lux, Chateau Miraval din Provence.

“Întotdeauna şi-au dorit o ceremonie oficială (de nuntă, n.r.) secretă, la care să participe doar copiii şi familiile lor. Vor să se căsătorească la Oficiul Stării Civile din Windsor, unde s-au căsătorit alte două cupluri celebre: Charles şi Camilla, şi Elton John cu David Furnish”, a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star. “Vor o ceremonie discretă. Nu au ales încă o dată, dar intenţionează să o facă atunci când prind o zi liberă de la filmări şi să se căsătorească fără surle şi trâmbiţe”, a explicat aceeaşi sursă.

Happy family…

Tuesday, March 13th, 2012

Angelina Jolie a fost surprinsă de fotografi alături de trei dintre copiii săi, Zahara, Vivienne şi Pax, pe o stradă din New Orleans, Louisiana.

În timpul plimbării, Angelina le-a ţinut de mână pe cele două fiice ale sale, iar Pax mergea alături de ele. Băiatul s-a strâmbat de nenumărate ori pe stradă, în timp ce fetele au mers liniştite alături de mama lor, care zâmbea continuu.

Zahara a reuşit să atragă mai mult decât de obicei aparatele fotografilor după ce a afişat o coafură specială, cu şuviţe albastre şi o floare roşie. :)