Posts Tagged ‘aniversare’

Concurs - 2 ani TEX FM

Saturday, April 10th, 2010

2 ani de TEX FM – inspiraţi de tine!

2 ani de muzică bună, farse şi ştiri!

.

Demonstrează că eşti un fan adevărat şi petrece alături de TEX FM!

.

Ascultă 105,5 FM în perioada 12-23 aprilie şi răspunde la întrebările noastre!

În urma concursurilor vor fi desemnaţi cei mai mari fani TEX FM.

Cei 20 de fani vor petrece 3 zile alături de DJ-ii preferaţi, astfel:

Joi, 29 aprilie 2010
- Party TEX FM în Tequila Bowlin

Vineri, 30 aprilie 2010
- Fanii vor intra în direct la emisiunile TEX FM

Sâmbătă, 1 mai 2010
- Concursuri de bowling, biliard si darts între fani şi MC-ii TEX FM

.

Mai multe detalii în regulamentul concursului.

Partener:

.

.


.

>>Vezi toata galeria foto<<

.

Fanii câştigători:

1. Martoiu Grigoras
2. Tosa Alexandru
3. Bostan Marius
4. Octavian Dumitras
5. Popescu Marius
6. Sosoi Cosmin
7. Marilena Covrig
8. Călin Cătălin
9. Alexe Ionuţ

10. Ottlia Kerekes
11. Opra Genoveva
12. Brummer Cristina
13. Dan Andrei
14. Bârsan Claudia
15. Stroe Geanina
16. Sosoi Tudor Mihail
17. Dima Gabriel
18. Iftodi Larisa
19. Gabor Mihai
20. Ionita Cristina


Câştigători materiale promoţionale:

1. Tanko Edit
2. Vasile Ene
3. Dobre Gabriela Ramona
4. Suţu Marian
5. Novac Luis
6. Mihaela Biriş
7. Martoiu Andreea
8. Stoian Mihai
9. Avram Daniel
10. Gunciuc Camelia
11. Szasz Sebeş Paul

Sărbătoreşte 1 An TEX FM alături de noi şi Magnolia Shopping Center

Friday, April 24th, 2009

Tex FM, “un radio inspirat de tine”, a împlinit pe 1 mai 2009 un anişor de când emite ştiri, muzică şi bună-dispoziţie, pe 105.5 fm, iar aniversarea a ţinut musai să o petreacă împreună cu Magnolia Shopping Center şi cu ascultătorii săi braşoveni, pentru care au fost pregătite o mulţime de surprize plăcute. Sărbătoarea a ţinut două zile şi s-a făcut simţită în tot oraşul.

.

NOTĂ: Fişierele de tip video de pe acest site au fost optimizate pentru Internet Explorer. În cazul în care nu le puteţi vizualiza, încercaţi să deschideţi pagina cu Internet Explorer. Vă mulţumim pentru înţelegere.

.

1 mai 2009

Pe data de 1 mai, echipa Tex FM i-a luat prin surprindere pe braşovenii care au iesit la iarbă verde la Dâmbul Morii şi Pietrele lui Solomon. La faţa locului, animatorii Tex FM au organizat concursuri şi i-au premiat pe cei mai fideli dintre ascultători, unii intrând chiar în direct pe 105.5 fm, transmiţând urări de “la mulţi ani” echipei.

Vezi toată galeria

.

2 mai 2009

Parada de bikeri, skateri, rolleri şi maşini de epocă

Sâmbătă, 2 mai, la ora 12:00 din Centrul Civic a plecat parada bikerilor, skaterilor şi rollerilor, la care au participat zeci de tineri. Aceasta s-a desfăşurat pe traseul: Centrul Civic, str. Iuliu Maniu, str. Nicolae Iorga, Primăria Braşov, b-dul Eroilor, b-dul 15 Noiembrie, Calea Bucureşti, str. Carpaţilor, b-dul Muncii, str. Someşului, punctul de sosire fiind parcarea Magnolia Shopping Center. Parada de sâmbătă a ţinut loc de Masa Critica, care este o plimbare în masă cu bicicletele, ce are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe oraşe de pe glob, ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) şi de a atrage atenţia asupra problemelor de siguranţă a celor ce le folosesc, atunci când sunt nevoiţi să împartă drumul cu traficul motorizat.

Vezi toată galeria

.

Bike trial

În parcarea Magnolia Shopping Center, persoanele prezente au avut ocazia să admire o demonstraţie de tip “bike trial”, efectuată de către unii din puţinii specialişti din ţară: Paul Olteanu, Nicorescu Andrei şi Orban Gabor.

Vezi toată galeria

.

Ollie contest - bike

Pe lângă alte concursuri, a avut loc şi un ollie contest pentru bikeri, pe care l-a câştigat Ghioş Radu Cătălin.

Vezi toată galeria

.

Ollie contest - skate

La categoria “skate”, câştigătorul a fost Berbecaru Cosmin.

Vezi toată galeria

.

Freestyle - Tupeu Crew

Înaintea începerii concertului Fly Project, trupa Tupeu a strâns toate persoanele prezente în jurul scenei, performând un super-show de dans tip freestyle. În urma acestuia, au dorit sa faca o demonstratie si câtiva tineri prezenti în public (vezi video).

Vezi toată galeria

.

Concert Fly Project

Aniversarea “1 an Tex FM alături de Magnolia Shopping Center” s-a încheiat cu un super-concert susţinut de trupa Fly Project. În ciuda vremii nefavorabile, braşovenii s-au strâns în număr mare în jurul scenei, cântând şi dansând alături de interpreţi şi cele patru animatoare, care au încins atmosfera.

Vezi toată galeria

.

Echipa Tex FM

Tema evenimentului a fost “O zi de emisie la TEX FM” - ştiri haioase, bancuri, glume, hituri şi prezentarea artistului zilei, Fly Project. Pe lângă spectacolul oferit, dj-ii Tex FM au organizat o serie de concursuri la scenă, oferind premii celor mai fideli ascultători, care răspundeau primii la întrebările legate de postul de radio.

Vezi toată galeria

.

Parteneri:..….

.

.


ANIVERSARE - TRANSILVANIA EXPRES IMPLINESTE ASTAZI 15 ANI

Monday, September 8th, 2008

Am fost si ramanem primii!
Am urmarit in permanenta imbunatatirea calitatii tiparului, in avantajul firmelor care apeleaza la serviciile noastre publicitare si pentru a oferi cititorilor ziarul in conditii grafice deosebite. Astfel, din 1994 ziarul se tipareste la propria tipografie, Tipotex, care din 2002 este dotata cu o rotativa noua.
Transilvania Expres este primul ziar local care a fost tiparit in policromie - februarie 1998. Un moment important in evolutia cotidianului nostru din punct de vedere grafic l-a reprezentat schimbarea formatului acestuia in 20 mai 2002, cand a fost modificata sigla, precum si modul de structurare al ziarului, imbunatatindu-se in acelasi timp calitatea hartiei si a policromiei.
Transilvania Expres este primul care a editat suplimente color (din 1999). In fiecare luni apare suplimentul de stiri sportive TEX Sport, iar vinerea suplimentul de programe TEX TV, ambele fiind distribuite gratuit impreuna cu ziarul. De asemenea, marile evenimente sportive - Campionatele Europene si Mondiale de Fotbal, Jocurile Olimpice - au fost aduse mai aproape de cititorii brasoveni, prin suplimente zilnice, color, de patru pagini.
Transilvania Expres este primul care a infiintat editii locale pentru locuitorii celor mai importante localitati din judetul Brasov: Fagaras, Predeal, Sacele, Codlea, - cu frecventa saptamanala - si Ghimbav, Zarnesti, Bod, Tarlungeni, Halchiu, cu frecventa bilunara. In acest fel suntem mai aproape de oamenii din fiecare localitate si problemele lor pot fi tratate in amanunt.
Transilvania Expres este primul care a infiintat un birou de relatii cu publicul - TEXpert - din dorinta de a imbunatati comunicarea directa cu cititorii si a-i sprijini pe toti brasovenii in rezolvarea problemelor cu care se confrunta. TEXpert este practic un supliment saptamanal de doua pagini, conceput dupa formula de la, cu si exclusiv pentru cititorii nostri. Oamenii gasesc aici raspunsuri si chiar solutii punctuale la nedumeririle, nemultumirile si reclamatiile lor. Necazurile cu care se confrunta sunt expuse pe larg, iar autoritatile responsabile obligate sa raspunda si sa actioneze. In TEXpert se regasesc punctele de vedere ale cetatenilor brasoveni de pe strada, in dezbaterea unor teme de mare interes pentru comunitate, dar si opiniile cititorilor despre probleme de actualitate. Nici cititorii online nu au fost uitati, postarile lor fiind preluate in editia tiparita sau fiind punctul de pornire pentru anchete, reportaje, stiri. Si instantaneele surprinse de cititorii nostri si-au gasit locul cuvenit in ziar, ba multe dintre ele au fost recompensate cu premii consistente.
(L.J.)