Expres

Artiști ai Operei Brașov dau recital

Artiști ai Operei Brașov dau recital

Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită miercuri, 28 februarie 2024, ora 17.00, la „Recitalul de la ora cinci” susținut de artiștii Operei Brașov: Cristina Radu – soprană, Lăcrămioara Schuller – soprană, Carmen Topciu – mezzosoprană, Liviu Iftene – tenor, Alexandru Aghenie – bariton, Alexandru Chiriac – bariton și Adrian Mărcan – bariton. La pian: Simona Patriche. Prezintă: Simona Manole.

Din programul pregătit de artiști, care este unul variat, amintim doar câteva titluri: aria Mon coeur s’ouvre à ta voix din opera „Samson și Dalila” de C. Saint-Saëns, duetul Nedda – Silvio, Tutto scordiam din opera „Paiațe” de R. Leoncavallo; veți putea asculta, de asemenea, muzică de film: „Mona Lisa” de R. Evans și J. Livingston (din „Captain Carey”), „Parla più piano” de N. Rota (din „Nnașul”), precum și cântece napolitane foarte cunoscute: „Core’ngrato” de S. Cardillo, „Torna a Surriento” de E. de Curtis. Intrarea se face pe bază de bilete care se achiziționează la intrarea în sala de concert a muzeului.

Taxă intrare: elevi, studenți: 2 lei; adulți: 8 lei; pensionari: 4 lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Fa, mai sunt bilete sau au disparut si astea?

Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare