Posts Tagged ‘artisti’

Primul festival Fringe din România, la Braşov

Tuesday, July 7th, 2009

Watumi Festival & Fringe va avea loc între 22 şi 26 iulie la Braşov. Artişti din diverse domeniile (actori, cântăreţi, artişti plastici sau fotografi) vor avea posibilitatea să se exprime liber în locuri mai puţin convenţionale. Se vor prezenta spectacole de teatru, concerte live, expoziţii. Braşovenii vor putea vedea peste 30 de spectacole de teatru, printre care şi piesa „Doodri Doodri“, a companiei Changpa, din Coreea de Sud. Din Turcia, vor veni la Braşov artiştii Teatrului Antalya Bolge, cu spectacolul „Jurnalul unui nebun“.  Vor concerta 30 de trupe, printre care se numără: Şuie Paparude, Aria Urbană, The Amsterdams, Blazzaj, Pixels, Mes Quins, Tep Zepi, Rain District, Van Cramp, The Others, La Familia Rustika, Astorpia Tango Quintet. Majoritatea manifestărilor din festival vor avea loc în stradă.
Conceptul de Fringe s-a născut în 1947, în Scoţia, când opt trupe de actori au jucat, fără să fi fost invitate, la Festivalul Internaţional Edinburgh. Atunci sa apărut conceptul de festival Fringe, adica un festival care permite oricărui artist să se exprime.

Concurs Killah Records

Friday, September 5th, 2008

In ultima perioada de timp, tot mai multe trupe si artisti independenti, cu potential, dar fara putere financiara de a fii sustinuti in vederea realizarii unor piese in conditii profesionale, au cerut sansa promovarii. Multi trimit piese demo dar se lucreaza din greu in conditii care nu au cum sa ajute tinerii artisti debutanti. Locurile unde se pot trimite piese demo sunt foarte multe si par sa se inmulteasca pe zi ce trece, dar de ascultat, sunt ascultate doar de cei care le trimit si prea putin de cei care ar trebui sa ii ajute. Pentru trupele sau artistii independenti care se zbat sa scoata in fata materialul lor audio, labelul Killah Records (www.verbal.ro) organizeaza un concurs cu premii in valoare de aproape 1000 de euro:  

Locul I : doua piese (instrumental, inregistrare,mixaj si mastering)

Locul II : un instrumental produs de K-rie si un tricou Killah Records

Locul III: o inregistrare in studioul Killah Records si un tricou Killah Records.

Regulament

Mai multe detalii pe www.verbal.ro.

11-17 august - Festivalul Callatis 2008 la Mangalia

Tuesday, August 12th, 2008

Concertul se va desfasura pe parcursul a 6 zile, aducand pe scena muzicala artisti precum: Felicia Filip & K1, Ro-Mania, Cornelia Tihon, Catalin Popa, Elvin Dandel Nico, Vlad Mirita,Andreea Balan, Giulia, Anda Adam si trupe: Taxi, Smiley and Band, Simplu, Bandidos, Dj Project, Alexandra & Crush,  etc.

(more…)