Posts Tagged ‘Bestfest’

BESTFEST 2009

Wednesday, February 11th, 2009

BestFest 2009 se va desfasura in Complexul Romexpo din Bucuresti, in perioada 1-5 iulie 2009.
„Ziua Zero”, 1 iulie, va oferi publicului o scurta avanpremiera a festivalului, precum si sansa de a vedea pentru prima data in Romania una dintre cele mai in voga trupe ale momentului, “The Killers”.
„Ziua Zero” va continua cu trei zile de BestFest, pe 2, 3, 4 iulie. Trupele care au confirmat participarea la Bestfest: 2 iulie - Moby si Motorhead; 3 iulie - Franz Ferdinand si The Faint; 4 iulie - The Ting Tings, Iggy si The Stooges.
5 iulie, ultima zi a festivalului, BestFest Aftershock, va fi dedicata fanilor muzicii rock si va avea drept cap de afis legendara trupa heavy-metal Manowar.
Bilete la Bestfest 2009 si Bestfest Aftershock se pot achizitiona online de pe siteul myticket.ro. Abonamentul pe 3 zile, pentru 2, 3 si 4 iulie costa 270 lei. Biletele la Aftershock au 2 categorii de preturi - gazon A - 150 lei si gazon B - 100 lei.

5 noiembrie - Roisin Murphy - Bucuresti, Sala Polivalenta

Tuesday, December 30th, 2008

Dupa ce in aceasta vara s-a aflat in Romania pentru a sustine un concert la BESTFEST, Roisin Murphy se intoarce pe 5 noiembrie pentru a urca din nou pe scena.

Show-ul din vara a fost unul de natura “electrica”, urmand ca, in cateva zile, artista sa ne incante din nou cu vocea sa de expectie si cu show-ul de lumini si sunet.

Stilul muzical pe care il adopta este unul cu totul si cu totul inovator, nonconformist, sound-ul albumelor sale cele mai noi fiind inconfundabil si reprezentativ pentru scena dance-underground.

Fiind apreciata pentru concertele sale live, cantareata si-a facut aparitia la mai multe din festivalurile internationale care au avut loc vara aceasta: Werchter (Belgia), Benicassim si Sonar(Spania), Rock Am Ring/Rock In Park (Germania), PinkPop (Olanda) si Sziget (Ungaria).

Primul album semnat Roisin Murphy, Ruby Blue, a fost lansat in iunie 2005, fiind cunoscut datorita pieselor sale If We’re In Love si Sow Into You.

La sfarsitul anului 2007, a aparut si cel de-al doilea album al sau Overpowered, la scurt timp dupa lansarea single-ului Let me Know, in colaborare cu Groove Armada.

Biletele la concert pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau pot fi cumparate online de pe www.myticket.ro, pretul acestora fiind de 75 de lei.

Sursa: www.myticket.ro