112

Buna dispoziție a fost literă de lege la Oktoberfest

  • logomytex.png
 

În week-end, arena Liceului Sportiv s-a dovedit neîncăpătoare pentru miile de brașoveni care au venit să se distreze în stil bavarez la „Micul Oktoberfest”, organizat de Clubul Economic German, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean.
Organizatorii s-au pregătit cu râuri de bere și multă mâncare germană sau românească (de la cârnați albi, la celebrii mititei). În același timp, pe scena amenajată în cortul uriaș, trupa Wirbelvind le-a făcut cunoscută brașovenilor muzica bavareză de petrecere, iar formația  Spitalul 9 a „reprezentat” România. De altfel, reprezentanții Clubului Economic German au declarat că au dorit ca, în cadrul acestui eveniment, să împletească tradițiile bavareze cu cele românești.
Cei care nu s-au mulțumit să stea „la o bere și un cârnat” au avut ocazia să îmblânzească taurul mecanic, în cadrul unui concurs, să arunce covrigi la țintă, pentru a câștiga doze de bere, să se bată cu wursti sau să pescuiască doze de bere. Ieri a fost aleasă și Miss Oktoberfest, candidatele având de trecut prin probe dintre cele mai inedite: căratul halbelor de bere, demonstrarea talentului muzical sau mâncatul unui turinger supradimensionat.
Poate, singurul aspect negativ, subliniat de brașoveni, au fost prețurile, despre care mulți spun că au fost cam „piperate”, cea mai ieftină bere, servită la pahare de 400 de mililitri, costând 3 lei.
    (R.C.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button