Cultură

„Carnaval la patinoar”

 

Asociațiile „Social Unimage” și „Tradiții Carpatine” au organizat recent, la Patinoarul Olimpic, prima ediție a evenimentului „Carnaval la patinoar”, care se dorește a deveni o tradiție anuală în orașul nostru, urmărind, pe lângă aspectul caritabil, și atragerea copiilor către activitățile sportive.

La acest eveniment, care s-a bucurat de susținerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, au participat peste 250 de copii de la Centrele de Plasament  „Casa Donald” Hărman, „Peter Pan” Lunca Câlnicului, „Greierașul” Teliu, precum și elevi cu vârste între 6 – 14 ani din școlile generale din municipiul Brașov.

Cu ajutorul sponsorilor s-au organizat numeroase concursuri, iar la final s-au oferit cadouri și diplome de participare. Toți copiii din centrele de plasament prezenți au primit cadouri atât de la organizatori, cât și de la elevii Școlii Generale nr. 5.

„A fost minunat să vedem bucuria de pe fețele copiilor și promitem că la următoarea ediție vom veni cu și mai multe suprize frumoase pentru ei. Țin să precizez că părinții copiilor prezenți la carnaval au făcut donații totalizând  452 lei, bani pe care îi vom folosi pentru a cumpăra fructe pentru cele trei case de copii – din Hărman, Lunca Câlnicului și Teliu”, a declarat președintele Asociației Social Unimage, Ovidiu Bucurei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Dan Gaspar

Administrator site, Descriere descriere

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare