Posts Tagged ‘carrefour’

TEX FM “A FACUT CINSTE” CU CUMPARATURI DE PASTE LA CARREFOUR

Thursday, May 22nd, 2008

TEX FM, cel mai tanar post de radio brasovean si-a rasplatit ascultatorii si nu numai cu super premii. Castigatorii concursului “De Paste, umple-ti cosul la Carrefour, impreuna cu TEX FM” au plecat acasa cu toate bunatatile necesare pentru sarbatorile pascale.

In urma concursului organizat in perioada 9 -22 aprilie de postul de radio Tex FM impreuna cu Carrefour cei trei castigatori au fost desemnati. Astfel, Ana Tira, de 21 ani, Radu Dobre, de 32 ani, si Steliana Adam, de 53 ani, au avut sansa sa faca cumparaturi in valoare de 500 lei. Impreuna cu o echipa formata din fotografi, reporteri si promoteri Tex FM, fericitii castigatori au fost in hipermarket-ul Carrefour pentru a-si ridica premiul.

“Am aflat de concurs de pe site-ul Transilvania Expres si m-am gandit sa imi incerc norocul. Nu imi venea sa cred ca am castigat. Am ales sa imi cumpar un laptop, mi-l doream de foarte mult timp. Este un cadou exceptional si bine venit mai ales in preajma sarbatorilor de Paste. Sunt foarte multumit si cu siguranta voi mai participa si pe viitor la concursurile organizate de Tex Fm”. a declarat Dobre Radu.

Un alt castigator a renuntat la produsele alimentare, alegandu-si in schimb un produs de mult dorit. “Este prima oara cand am castigat ceva, sunt foarte fericita. Am ales sa imi cumpar o combina frigorifica, fiindca cea veche trebuia schimbata. Am aflat de concurs din reclame, am primit un talon pentru participare in urma cumparaturilor facute in Carrefour si am decis sa imi incerc norocul. Nu mi-a venit sa cred, cand am fost anuntata ca am castigat. Sper ca astfel de concursuri vor mai avea loc”, a precizat Ana Tirea.

Cititoarea ziarului Transilvania Expres, Steliana Adam cea de-a treia castigatoare, a ales sa cumpere alimente, plecand acasa cu bratele pline de bunatati. “Voi avea parte de o masa copioasa. Am reusit sa imi cumpar tot ceea ce aveam nevoie. Sunt foarte bucuroasa ca am castigat. Va multumesc pentru premiul oferit si tuturor ascultatorilor Tex Fm le urez Paste Fericit”.

Concurs: De Paşte Tex FM îţi umple coşul la Carrefour

Monday, March 30th, 2009

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Tex FM şi Carrefour Braşov ţi-au pregătit un concurs. În perioada 30 martie - 15 aprilie 2009 poţi câştiga unul din cele 3 premii de câte 500 LEI constând în cumpărături la hipermarketul Carrefour.

Cum particip?

Trimite răspunsul corect la întrebarea „Pe ce frecvenţă emite Tex FM?” împreună cu numele tău prin SMS la numărul 0751 PREMIU (0751 77 36 48, nr. cu tarif normal) sau completează formularul de mai jos.

Ce câştig?

Premiile puse la bătaie constau în 3 vouchere de câte 500 lei constând în cumpărături de Paşte la Carrefour.

Când câştig?

Vor avea loc 3 extrageri care vor stabili câştigătorii, în 4, 10 şi 16 aprilie 2009. Cumpărăturile le vei face împreună cu noi în 17 aprilie 2009.

Cine a câştigat?

  • În urma extragerii din 4 aprilie a fost desemnat primul câştigător: Chira Izidor.
  • În urma extragerii din 10 aprilie a fost desemnat al doilea câştigător: Brummer Cristina.
  • În urma extragerii din 16 aprilie a fost desemnat al treilea câştigător: Scânteie Bogdan.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul concursului, pe care îl poţi găsi la sediul nostru din Braşov, str. Traian Grozăvescu nr. 7, la Dep. Relaţii cu Clienţii al hipermarketului Carrefour din Braşov, Calea bucureşti nr. 107 sau descarcă-l aici: regulament

Atenţie: La acest concurs pot participa exclusiv persoane rezidente în judeţul Braşov!

Vezi toată galeria