Sport

Căsătorie cu ștaif în Sala Rapid

Căsătorie cu ștaif în Sala Rapid.

Evenimentul, unul monden, a avut loc ieri, în a treia zi de Paște.

Căsătorie cu ștaif în Sala Rapid. Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, și Alina Petre, fosta noră a ex-șefului SRI Virgil Măgureanu, și-au unit destinele la doar două luni după ce s-au cunoscut.

Căsătorie cu ștaif | MyTex.ro
Căsătorie cu ștaif în Sala Rapid 10

Inițial, căsătoria trebuia să aibă loc pe Stadionul Giulești, însă vremea neprielnică i-a determinat pe „porumbei” să organizeze evenimentul în Sala Rapid.

A fost totul foarte spontan. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt. Pur și simplu am știut. Mama este cam sceptică, dar mi-a spus să fac ce îmi spune inima pentru că asta este important în viață. Până la urmă, pentru asta trăim, pentru momentele frumoase, a declarat Alina Petre, potrivit Digi Sport.

Pe conturile sale din social-media, noua doamnă Vasiliu a subliniat sugestiv, cu referire la șeful CS Rapid: „Sufletul meu pereche și ultimul meu început!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button