Texpert

Chitara conectata la Internet

  • logomytex.png
 

Intel si Fender au scos pe piata o chitara ce poate fi conectata la Internet. Producatorii spera ca parintii sa cumpere sute de mii de exemplare pentru a le darui de Craciun adolescentilor. Prototipul, denumit „v 1.0 surf guitar”, permite utilizatorilor iubitori de muzica sa descarce si sa redea secventele muzicale preferate de pe Internet. Acest nou instrument muzical combina puterea unui notebook bazat pe tehnologia Intel Centrino cu designul si sunetele distinctive ale unei chitare TELECASTER, permitand utilizatorilor sa se conecteze la Internet pentru a descarca melodii, pentru a trimite e-mail-uri cu muzica, pentru a cauta noi secvente audio pe care sa le asculte sau pentru a-si aminti versurile unei melodii.
Software-ul integrat permite accesarea unei varietati de sunete direct din computer. Chitara dispune si de un player mp3 conectat la Internet, prin intermediul caruia pot fi descarcate melodiile preferate ale utilizatorului.
„La 40 de ani dupa ce primele acorduri «surf guitar» s-au nascut in California, o noua generatie de chitare capabile de «surfing» pe Internet si-a facut aparitia”, a declarat Simon Shipley, Brand Manager Intel pentru Marea Britanie si Irlanda.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button