Posts Tagged ‘concert’

Târg de Mirodenii la Bastionul Ţesătorilor

Thursday, June 11th, 2009

În weekendul 13-14 iunie va avea loc la Bastionul Ţesătorilor o nouă ediţie a târgului de mirodenii. Sâmbătă, la ora 11.00, va avea loc deschiderea expoziţiei şi a târgului de mirodenii cu vânzare. Cu începere de la ora 12.00 vor avea loc concursuri inedite şi recrutări de cavaleri care să fie numiţi străjeri ai Coroanei. Între orele 17-18 va avea loc un spectacol de muzică elenă şi dansuri tradiţionale greceşti, oferit de Comunitatea Elenă din Braşov.
A doua zi de târg va debuta la ora 11.00 cu prezentare de mirodenii şi degustări de produse tradiţionale pregătite de membrele clubului Soroptimist Internaţional Braşov. Între orele 14 şi 16 va avea loc prezentare de mirodenii si degustări de produse tradiţionale japoneze oferite de membrii asociaţiei Musashino. În finalul evenimentului, de la orele 17.00, va avea loc un concert de muzică veche şi madrigale suţinut de Jugend Bach Chor, de la Parohia Bisericii Negre şi Ansamblul „Codex”.
Partenerii media ai târgului sunt:

Concert Ştefan Bănică în The Moose

Tuesday, March 24th, 2009

Sâmbătă, 28 martie, Ştefan Bănică va susţine în clubul The Moose, cu începere de la orele 23.30, un concert live extraordinar.
Ascultă TEX FM şi poţi câştiga invitaţii la concertul Ştefan Bănică!

Concert Patricia Kaas la Bucureşti, pe 14 iunie

Thursday, March 19th, 2009

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas va susţine pe data de 14 iunie un concert la Sala Palatului din Bucureşti.  Concertul face parte din turneul de promovare a noului album, intitulat „Kabaret”, lansat în decembrie 2008.

Turneul cuprinde concerte în România, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Turcia, Polonia, Finlanda, Suedia, Belgia şi Germania, informeaza site-ul oficial al artistei.

Kraftwerk concertează în România

Tuesday, March 17th, 2009

Legendara trupa de muzică electronică „Kraftwerk” vine în România, în această vară. Trupa va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 12 iunie.
Biletele la spectacol au fost puse în vânzare începând din 16 martie pe siteul myticket.ro. Preţurile biletelor variază între 100, 150, 220, 300 şi 500 lei, în funcţie de categorie. Începând de joi, biletele vor putea fi achiziţionate si din reţeaua magazinelor Diverta.

Încă 2000 de bilete la concertul Depeche Mode

Tuesday, March 17th, 2009

În urma a numeroase e-mailuri şi telefoane primite din partea fanilor Depeche Mode, organizatorii concertului de la Bucureşti au solicitat managementului trupei suplimentarea numărului de bilete din Gazonul B, reprezentanţii trupei aprobând această cerere. Astfel, se vor pune în vânzare încă 2000 de bilete, începând din 17 martie, pe siteul myticket.ro şi în magazinele Diverta, la preţul de 120 lei.
Această decizie a fost luată după ce biletele la gazonul A s-au epuizat într-o lună de zile, iar cele de la gazonul B s-au terminat zilele acestea. Depeche Mode va concerta pentru a doua oară la Bucureşti pe data de 16 mai, în Parcul Izvor, în cadrul turneului „Tour of the Universe”.

Concert Vama în Tequila Bowling

Friday, March 13th, 2009

Vineri, 13 martie, va avea loc în clubul Tequila Bowling un concert susţinut de trupa Vama. Spectacolul începe la orele 22.00, iar biletele se pot procura de la magazinul Diverta Star şi de pe site-ul ticketpoint.ro, la preţul de 30 lei. Concertul face parte din turneul pe care trupa îl efectuează în mai multe cluburi din ţară.

Asculta TEX FM si poti castiga o invitatie la concertul Vama.

Kenny G concertează în România

Wednesday, February 18th, 2009

Celebrul saxofonist american Kenny G concertează pentru prima dată în ţara noastră în primăvara acestui an, pe data de 30 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele la spectacol vor fi puse în vânzare în cursul săptămânii viitoare şi vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center sau online de pe siteurile vreaubilet.ro, blt.ro şi bilete.ro.
Kenny G. este unul dintre cei mai bine cotaţi instrumentişti ai tuturor timpurilor, având în palmares zeci de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Deţinător al unui premiu Grammy, artistul a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă notă muzicală cântată la saxofon, 45 minute şi 12 secunde.

Concert Depeche Mode la Bucuresti

Wednesday, February 11th, 2009

Formatia Depeche Mode va sustine un concert la Bucuresti, in Parcul Izvor, pe data de 16 mai 2009. Biletele pentru concertul Depeche Mode pot fi achizitionate online de pe siteul myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta. Biletele au patru categorii de preturi: 100, 120, 190 lei, iar cele VIP 360 lei.

Concert James Blunt la Sala Polivalenta

Wednesday, February 11th, 2009

Artistul britanic James Blunt va sustine un concert in Romania, la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe data de 21 februarie 2009, cu incepere la ora 19.00.
Concertul lui James Blunt de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, “All the Lost Souls”. Turneul a debutat in Marea Britanie pe 9 ianuarie si numara pana in prezent peste 140 de concerte, sustinute in Europa, SUA, Asia, Australia si Africa de Sud.
Biletele pot fi comandate online de pe site-ul bilet.ro.

Concert Nazareth la Arenele Romane

Wednesday, February 11th, 2009

Celebra trupa Nazareth concerteaza la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 26 aprilie 2009, concert prilejuit de aniversarea a 40 de ani de existenta artistica.
Biletele pot fi achizitionate de pe siteurile ticketpoint.ro, bilete.ro, www.blt.ro, myticket.ro, eventim.ro. Pretul biletelor este de 80 lei, iar la locatie de 90 lei.