112

Concurs adresat ONG-urilor, pe tema mediului înconjurător

  • article_249176_1.jpg
 

Concursul „Avem nevoie și de iarbă” se adresează ONG-urilor active la nivel local din toate regiunile țării, din mediul rural sau urban. Acestea trebuie să identifice probleme ale mediului înconjurător percepute ca fiind acute de către cetățenii din sate sau comune. Termenul limită pentru primirea aplicațiilor este 20 martie 2010. Criteriile de selecție a câștigătorilor vor fi importanța problemei descrise, potențialul de mobilizare a cetățenilor pentru rezolvarea problemei, calitatea și originalitatea metodelor de argumentare a problemei. Se vor aprecia în mod special acele dosare care includ fotografii, opinii ale cetățenilor și documente descriptive.
În urma concursului, două ONG-uri vor beneficia de asistență tehnică din partea Asociației Naționale a Birourilor de Consiliere pentru Cetățeni și Asociației Salvați Dunărea și Delta pentru implementarea unui plan de acțiune în vederea rezolvării problemei identificate. În plus, alte 15 ONGuri câștigătoare își vor vedea problemele identificate în broșura „Avem nevoie și de iarbă”, publicată în vara acestui an.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button