Posts Tagged ‘Concursuri’

Vara TEX FM va asteapta si in acest an la distractie! GALERIE FOTO

Wednesday, June 26th, 2013

Muzică de excepţie, premii instant, relaxare şi multă distracţie… de toate aceste lucruri se vor bucura din plin toţi cei care vor fi prezenţi la Paradisul Acvatic week-end de week-end.

Echipa TEX FM îi aşteaptă pe braşoveni în fiecare week-end la Paradisul Acvatic, până pe 31 august, şi garantează o distracţie pe cinste!!!

TEX FM iese la gratar!

Friday, April 26th, 2013

TEX FM implineşte 5 ani!… 5 ani de emisiuni bune şi de distracţie maximă!

La zi aniversară, echipa TEX FM te invită să sărbătoreşti ziua de 1 MAI la un grătar!

Toate „ingredientele” sunt pregătite deja: concursuri, jocuri, veselie şi o groază de premii!

Luaţi-vă familia şi prietenii şi haideţi la un grătar alături de echipa TEX FM în spaţiile special amenajate din zonele Pietrele lui Solomon, Răcădău –„La iepure” şi Lacul din Noua, de dimineaţă şi până seara.

Petrece alături de echipa TEX şi poţi câştiga unul din premiile noastre!

Te aşteptăm să te distrezi alături de echipa TEX FM!

Câştigătorii concursului „PAROLA 5 ANI TEX FM” îi puteţi găsi aici

Concurs 4 ani Tex Fm

Monday, April 23rd, 2012

Tex FM împlineşte pe 1 mai 4 ani! Îţi mulţumim că ai fost alături de noi în aceşti ani în care tu eşti principalul vinovat de treaba pe care o facem noi zi de zi.

Anul acesta, noi te sărbătorim pe tine, fanul nostru, cel care a stat zi şi noapte cu urechea pe radio.

Intră în echipa Tex Fm! Dovedeşte că eşti fan adevărat, iar noi te premiem!

Ţi-am pregătit o seară de neuitat alături de dj-ii Tex Fm, precum şi o săptămână plină de concursuri cu o mulţime de premii! Tot ce trebuie să faceţi este să staţi conectaţi pe 105,5 FM, iar de restul ne ocupăm noi!!

Un show de excepţie în care tu vei fi jurat, concursuri de bowling, multă muzică bună presărată cu cele mai bune cocktail-uri! Cam aceasta este, pe scurt, petrecerea la care te invităm. Dar, asta nu e tot! Surprizele se vor ţine lanţ toată noaptea!

Pe lângă aceasta, luni, 30 aprilie 2012, toţi cei 24 de fani vor fi invitaţi în emisiunile dj-ilor favoriţi cu intervenţii în direct şi vor fi recompensaţi cu premii şi diplome de fidelitate.

CITIŢI AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI

Vara Tex FM la Paradisul Acvatic, la debut

Monday, June 15th, 2009

În acest weekend a debutat Vara Tex FM la Paradisul Acvatic. Din păcate, vremea nu a fost favorabilă, din cauza vântului puternic cea mai mare parte a celor prezenţi preferând să stea în interiorul incintei. Puţinii vizitatori care s-au încumetat să iasă în curte au avut însă ocazia să participe la concursuri cu premii instant.

Aşteptam braşovenii şi la sfârşitul de săptămână viitor să vină în număr mare la Paradisul Acvatic, unde premiile, ritmurile latino şi buna dispoziţie vor fi la ele acasă, alături de TEX FM!

Poze de la Paradisul Acvatic aici

Vezi toate pozele

“VARA TEX FM” si-a luat ramas-bun de la brasoveni

Monday, September 1st, 2008

La ultima editie a “Verii TEX FM”, brasovenii au avut parte de un sfarsit de saptamana”asezonat” cu muzica extrem de buna distractie din plin, relaxare si foarte multe premii.

Vremea capricioasa nu a reprezentat nici in acest weekend un impediment pentru ca brasovenii sa se distreze la “Paradisul Acvatic”, unde TEX FM i-a invitat la o petrecere de exceptie cu muzica buna si multe surprize. Ultima editie a “Verii TEX FM” s-a bucurat de participarea unui numar impresionant de brasoveni, care au profitat din plin de ultimele zile ale acestui anotimp si s-au simtit ca-n paradis în ciuda norilor care au stat amenintator pe cer mai ales în prima jumatate a zilei de sambata. Atat cei mari, cat  si cei mici au intrat în jocul animatorilor TEX FM si au plecat acasa mai veseli si cu premii pe masura. Pentru a  intretine atmosfera, echipa celui mai tanar post de radio din Brasov i-a “pus pe jar” pe cei prezenti la piscina si i-a antrenat în probe de curaj, dar si de frumusete, cele din urma fiind dedicate doamnelor si domnisoarelor. La concursul de sarituri în piscina, cei mai buni s-au dovedit a fi Calin Beldeanu, Cristian Enoaie, Rodica Ciobanu, Liana Samoilã  si Mihai Marius Bodean, iar cea mai buna inotatoare a fost desemnata Diana Istrate. Doamnele au fost la inaltime în acest weekend, fiind premiate pentru bronz. Madalina Lazar, Delia Grecu si Florina Visan au dovedit ca au cel mai frumos bronz si au fost rasplatite cu premii de la “Aroti”. Brasovencele prezente pe “litoralul” de la Paradisul Acvatic au mai avut ocazia sa participe si la o tombola, unde au castigat produse cosmetice oferite de Avon, Raluca Hardoi, Florentina Coman, Gratiela Mihaescu, Cristina Radu, Mihaela Mocanu, Alisa Rus, Marioara Pogãcean si Amanda Dumitru fiind declarate castigatoare. Alte doua doamne, Diana Elena Neagu si Corina Jincan, au fost rasplatite cu premii din partea Salonului Patricia. Pe langa aceste concursuri care au inveselit atmosfera din “paradis”, participantii au fost prinsi în ritmul muzicii TEX FM, care i-a provocat pe cei de pe sezlonguri la dans si le-a mai descretit fruntile celor mai în vârstã. Tristi cã “Vara TEX FM” s-a incheiat, brasovenii s-au despartit cu greu de distractie si au plecat acasa doar la inchiderea portilor complexului.


Vezi toata galeria

“Vara TexFm si Paradisul Acvatic au invins canicula din weekend

Monday, August 18th, 2008

Vremea caniculara din weekend nu i-a tinut pe brasoveni in case, “Paradisul Acvatic” fiind o destinatie ideala, unde TEX FM a racorit atmosfera cu muzica de cea mai buna calitate, dar si cu concursuri irezistibile cu care cel mai ascultat radio din Brasov i-a obisnuit.Cu o gama larga de alternative, “Paradisul acvatic” i-a facut pe brasoveni sa se simta cu adevarat ca la mare, perimetrul locatiei dovedindu-se a fi neincapator, destinatia fiind aleasa chiar si de bucuresteni. Cei mai fericiti au fost cei mici, care s-au intrecut la proba de sarituri in bazin, “maestrii” dovedindu-se Flavius Moncioiu, Sbarcea Miruna, Andrei Secu, Tudor Rusu, Madalina Schiopu, Edy Bota si Marius Albu. La concursul “Cele mai bronzate” persoane, castigatoarele au fost desemnate Zeina Shami, Cristina Ciocirlan si Loredana Popa, care au fost premiate cu set de lenjerie Aroti. Nici concursul de “ticouri ude” nu a fost uitat, domnisoarele “curajoase” fiind Cristina Fischer si Elena Tisca, amandoua premiate de catre TEX FM si salonul “Patricia”. Cei ce au dorit sa-si arate maiestria in dans au fost provocati de catre TEX FM cu muzica buna si antrenanta, cei mai buni dansatori dovedindu-se a fi Costi Avram si Silvia Iacobeanu, care au plecat acasa cu premii promotionale TEX FM. Neagu Liliana, Daniel Balaceanu si Cristina Ciocarlan au demonstrat ca sunt cunoscatori si fideli ascultatori de muzica buna difuzata de TEX FM, fiind la mare inaltime la concursul “Ghiceste melodia”. Cei ce au dorit sa stea pe margine nu au plecat nici ei cu mana goala, tombola “Avon” oferind doamnelor prezente premii substantiale. Adriana Stanciulescu, Eliza Lefter, Melania Somesan, Daniela Balaceanu, Rafaela Dovleac, Anca Mihaela Dovleac, Madalina Buzescu, Laura Moraru, Mira Cosmean si Cristina Miron, au fost fericitele castigatoare. TEX FM si Paradisul Acvatic ii asteapta in continuare, pe brasoveni si nu numai, pana la sfarsitul acestei luni, la cea mai tare distractie de weekend, “Vara TEX FM”.


Vezi toata galeria

X-treme Fun in Parc Aventura

Thursday, August 7th, 2008

Iubitorii sporturilor extreme au avut parte de multa distractie la concursul “X-Treme Fun” organizat sambata de Tex Fm si Parc Aventura. Competitia a avut doua concursuri distincte, unul de downhill si unul de stafeta, desfasurat pe traseele aflate in incinta parcului.

CONCURS DOWNHILL - CASTIGATORI

CLASAMENT NUME   &          PRENUME TIMP

CASTIGATORI SUB 18 ANI
1 Ianosiu Radu 1:18:85
2 Szabo Tamas 1:19:90
3 Giurgiu Gabriel 1:20:76
4 Czeco Gabriel 1:21:44
5 Sitariu Andrei 1:22:19
6 Sipos Ervin 1:31:44
7 Roman Rares: 1:31:60
8 Stanciu Tudor 1:37:47
9 Baier Christoph 1:47:62
10 Rusu Paul 1:49:30
CASTIGATORI PESTE 18 ANI
1 Iordan Constantin 1:14:59
2 Campean Stefan 1:14:78
3 Muntean Maximilian 1:15:78
4 Stadler Reinhold 1:18:87
5 Bejenaru Cezar 1:19:42
6 Matei Razvan: 1:21:22
7 Pelin Catalin 1:21:23

CONCURS STAFETA - CASTIGATORI

CLASAMENT NUME SI PRENUME TIMP
1 Hadade Simona Dobrin Daniel Clinciu Alexandru 14: 53
2 Dinu Andrei Georgea Robert Tolany Robert 17: 46
3 Moisa Sorin Bularca Mircea Lungu Catalin 17: 59
4 Butnaru Constantin Chilea Robert Barbu Andrei 22: 19
5 Kmenes Gabriel Biro Andras Marosi Barna 22: 48
6 Balan Andrei Rada Valentin Trinfe Ionut 25: 43
7 Luczey Thomas Luczey Gabriela Popescu Oana 28: 48
8 Oprea Mihai Neda Radu Chiricescu Serban 29: 01
9 Rotariu Emilian Sava Georgiana Ilea Mihai 29: 11

X-Treme Fun este un eveniment pus in miscare alaturi de Columbia Sportswear si este sustinut de Primaria Municipiului Brasov, Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt, Transilvania Expres, 24 FUN, Televiziunea TVS, www.dirtbike.ro si Informatia Brasovului.

Galerie foto - Downhill

Vezi toata galeria

Galerie foto - Stafeta

Vezi toata galeria