112

Cuplu agresat de un musafir băut, într-un imobil din județul Brașov

Cuplu agresat…

Un bărbat și o femeie, concubini, au fost agresați fizic de un musafir băut. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Tărlungeni au fost sesizați cu privire la caz. Ei au deschis dosar penal.


„La data de 4 noiembrie a.c., puțin după miezul nopții, polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, din satul Zizin, ar fi provocat un scandal, context în care ar fi lovit și persoanele în preajma cărora se afla.

Față de sesizarea primită, la fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție, iar în carul verificărilor pe care polițiștii le-au efectuat s-a stabilit faptul că într-un imobil, din localitatea Zizin, mai multe persoane au consumat alcool și pe fondul unor stări de tensiune create din cauza stării de ebrietate în care aceștia se aflau, unul dintre bărbați a început să îi lovească pe proprietarul imobilului și pe concubina acestuia.

De asemenea, bărbatul datorită în stării de agitație în care se afla, a distrus și un geam al unei ferestre.
Pentru a preîntâmpina escaladarea scandalului creat între aceștia și implicarea unor apropiați, la fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov, dar și echipe mobile de jandarmi”
, se arată într-un comunicat remis astăzi de IPJ Brașov.


Bărbatul agresiv a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button