Expres

Decembrie de poveste. Când se dechide Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului. Toate informaţiile

Decembrie de poveste. Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului se va deschide în acest an pe 30 noiembrie, după cum a anunţat Primăria Braşov.

Decembrie de poveste. Primăria Braşov a publicat şi lista cu cei 50 de producători, meșteșugari și comercianți care vor fi prezenţi la Braşov.

Decembrie de poveste. „Și anul acesta Târgul de Crăciun le oferă turiștilor și brașovenilor, nu doar produse, ci experiențe, mai ales că, de la an la an, tot mai mulți producători și meșteșugari vor să participe la acest târg, anul acesta înregistrându-se 105 solicitări. De la gustul plăcintelor calde, al jumărilor, cârnaților și caltaboșilor așa cum se fac în zona noastră, la șosete și mănuși de lână împletită și haine din lână împâslită, toate acestea vă așteaptă în Piața Sfatului, din 30 noiembrie. Vom avea și turtă dulce, ceai cald, vin fiert, țuică fiartă, sucuri naturale, castane coapte, langoș și plăcinte, dar și decorațiuni și ornamente de Crăciun. Cei care vor să cunoască Brașovul, în principal, prin ceea ce producem noi, îi așteptăm în Piața Sfatului, din 30 noiembrie și până în 7 ianuarie la Târgul de Crăciun”, a dclarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Decembrie de poveste. 4 zone pentru un acces facil la căsuțele din cadrul târgului

Decembrie de poveste. „Pentru a asigura un acces facil la căsuțele din cadrul târgului și o vizibilitate cât mai mare pentru toți comercianții, târgul din acest an a fost gândit pe zone:

  • zona pentru producătorii din sfera de produse alimentare și agro-alimentare, cu 13 căsuțe;
  • zona cu produse meșteșugărești și artizanale, care va avea 17 căsuțe;
  • zona cu produse alimentare preparate la fața locului: 12 căsuțe;
  • zona pentru comercianții de produse alimentare și nealimentare, cu 8 căsuțe.

De asemenea, în Piața Sf. Ioan, unde va fi și patinoarul, vor fi amplasate 5 rulote food-truck.

La categoria de produse alimentare ambalate, brașovenii și turiștii vor putea achiziționa: produse de carmangerie specifice acestui sezon – caltaboși, cârnați, jambon, ciolan, dar și pastramă, turtă dulce, cozonac, kurtos-kalacs sau ciocolată de casă.

Meșteșugarii și artizanii le vor oferi: decorațiuni din rășină, ornamente și decorațiuni de Crăciun, șosete și căciuli de lână împletită, ceramică decorativă de Crăciun; căciuli, mănuși și papuci de blană; decorațiuni și haine din lână împâslită.

De asemenea, vizitatorii târgului vor putea gusta langoș, jumări, cârnați, sarmale, piftie, iahnie cu fasole, coaste în untură, pastă de jumări și untură pe pâine, cârnați cu fasole și murături, iahnie de fasole cu ciolan, cârnat în pită, varză călită cu cârnați, dar și pălincă, vin fiert, țuică fiartă și siropuri naturale”, au mai anunţat reprezentanţii Primăriei.

FOTO: Primăria Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Decembrie de poveste. Când se dechide Târgul de Crăciun din Piaţa Stafului. Toate informaţiile […]

5 luni în urmă

[…] „Așa se face toaletarea copacilor în Brașov”. Aviz Primăriei, mai ales că se dorește ca Brașovul să poarte cu mândrie eticheta de „oraș […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare