Posts Tagged ‘despartire’

Shakira data in judecata de fostul iubit

Tuesday, September 11th, 2012

Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian, a deschis un proces împotriva cântăreţei Shakira prin care cere plata unor despăgubiri după despărţirea lor.

Afla aici cati bani ii cere fostul iubit.

Johnny Depp are o noua iubita. Vezi ce cadou i-a oferit!

Monday, June 25th, 2012

Depp i-a cumpărat lui Amber Heard un cal, ca să călărească împreună pe platourile de filmare pentru noul său lungmetraj, “The Lone Ranger”.

Cei doi ar fi petrecut mult timp împreună în New Mexico, unde se filmează noul lungmetraj.

În aprilie, Amber a fost fotografiată urcându-se în avionul personal al lui Depp, la Las Vegas, unde actorul se afla pentru a-şi promova cel mai recent film, “Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Marţi, Johnny Depp si Vanessa Paradis, care formau unul dintre cele mai solide şi mai discrete cupluri de la Hollywood, au anunţat că s-au despărţit, confirmând astfel zvonurile şi speculaţiile apărute în presă în ultimele luni. Potrivit unor prieteni, cuplul Depp-Paradis “a încercat timp de multe luni să îşi salveze relaţia, dar au decis în urmă cu câteva săptămâni că aceasta nu poate fi salvată”.

Adam Levine, din nou singur

Wednesday, April 4th, 2012

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a despărţit de iubita sa, modelul de origine rusă Anne Vyalitsyna, după o relaţie care a durat doi ani.

Deşi presa americană a publicat o serie de articole la începutul acestui an în care se afirma faptul că cele două vedete au avut un dezacord major, Adam Levine a declarat în luna februarie că este hotărât să facă tot ceea ce depinde de el pentru ca relaţia sa cu modelul de origine rusă să funcţioneze.

Iata ca nu a reusit. Ea a declarat intr-un comunicat de presa ca il respecta pe Adam si ca ii doreste tot binele din lume.

“Eu şi Adam am decis să ne despărţim pe cale amiabilă. Încă ne iubim şi ne respectăm unul pe celălalt în calitate de prieteni. Îi doresc tot binele din lume.”