Politic

DJ 104 dintre Șercaia și Hoghiz rămâne cel mai prost drum din județ și în 2010

  • article_244318_1.jpg
 

Starea deplorabilă a drumului județean 104 ce asigură legătura între Hoghiz și Șercaia despre care cotidianul nostru a tras mai multe semnale de alarmă are toate șansele să se păstreze și în acest an, și să-și păstreze în acest fel nedorita faimă de „cel mai prost drum din județ”.
Asta pentru că, potrivit proiectului de buget pe anul 2010, Consiliul Județean Brașov va primi echivalentul a  2,5 milioane de euro pentru reabilitarea și reparațiile necesitate de toate drumurile județene și comunale brașovene. În condițiile în care estimările specialiștilor privind costurile reabilitării DJ 104 se situează undeva la 40 de milioane de euro, este imposibil de crezut că acest drum va face obiectul – în 2010 – unor lucrări de reparații. Președintele CJ, Aristotel Căncescu a declarat că, situația acestei artere rutiere va rămâne nerezolvată și în acest an pentru că, pe de o parte acesta nu a fost clasificat ca drum național situație în care reabilitarea sa ar fi revenit Companiei de drumuri și autostrăzi, iar pe de altă parte întreaga sumă destinată drumurilor județene nu ar fi deajuns pentru demararea reparațiilor la DJ 104. „Printre propunerile trimise Comisiei de Buget-Finanțe a Camerei Deputaților pentru amendarea bugetului de stat se numără și solicitarea alocării a 20 de milioane de lei pentru începerea reabilitării acestui drum. Din păcate, nu cred că vom avea prea multe șanse de reușită”, a spus Căncescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button