Posts Tagged ‘dragoste’

Cercetatorii vin cu sfaturi in dragoste…

Thursday, April 5th, 2012

Un grup de cercetători universitari şi experţi în relaţiile de cuplu şi-au unit cunoştinţele pentru a redacta o carte ce răspunde problemelor legate de viaţa amoroasă.

Spre exemplu, una dintre problemele la care ei au răspuns, a fost “ce îl face mai atractiv pe un bărbat pentru o femeie?”. Răspunsul cercetătorilor a fost “expunerea”.

Profesorul Jennifer Hartman, de la Universitatea Colorado, e explicat că femeile sunt mai atrase de bărbaţi dacă îi văd de mai multe ori.

Cei care aleg să se căsătorească îşi pierd în timp atracţia şi starea de bine?  Doctorii au confirmat acest lucru, dar au explicat că declinul în nivelul de satisfacţie are legătură cu schimbările cerute de viaţă în general şi modul în care atracţia unul faţă de celălalt se schimbă. Pentru asta, ei recomandă experienţe noi pentru cuplu.

Luna indragostitilor vine la MediaPro Music cu o colectie de melodii de dragoste

Wednesday, February 11th, 2009

Cum februarie este “oficial” luna indragostitilor, MediaPro Music lanseaza luna acesta un nou album, o compilatie cu muzica de dragoste. “Love songs” aduna cele mai frumoase piese de dragoste, atat hituri, cat si  melodii mai putin promovate.
Albumul contine 12 piese special alese, melodii interpretate de Andra (“Un lucru sa-mi dai”), Montuga (“Baby, baby”), Corina feat. Lumidee (“Let go”), Marius Nedelcu (“Rain”), Animal X (“Nisip purtat de vant”), Adela Popescu (“Maine vine iar”), Horia Brenciu (“Lucruri simple”) si multi altii.