Posts Tagged ‘eveniment’

COPIII BRASOVENI S-AU DISTRAT PE CINSTE PE “TARAMUL MINUNILOR”

Tuesday, June 10th, 2008

Spot audio Taramul Minunilor

Sute de copii au pus ieri stapanire pe “Taramul minunilor”, creat special pentru ei in Piata Sfatului, de catre cotidianul “Transilvania Expres”, TEX FM, Primaria Brasov si Posta Romana.

Copiii brasoveni, dar si parintii si bunicii lor au avut parte ieri de un maraton al distractiei pe “Taramul Minunilor”, de Ziua Internationala a Copilului. Spatiul magic, plin de joaca si veselie, a renascut pentru ei in Piata Sfatului, fiind a treia editie a evenimentului pe care li-l dedica micutilor brasoveni cotidianul “Transilvania Expres”, alaturi, in acest an, de TEX FM, Primaria Brasov si Posta Romana.
Muzica, voie buna, jocuri si concursuri, petreceri-surpriza, cadouri, baloane colorate, dulciuri - de toate acestea au avut parte copiii adunati in numar mare pe “Taramul Minunilor”. Atmosfera a fost intretinuta de DJ-ii TEX FM - Dj Sihe si Dj Valy si invitatii lor speciali. De asemenea, au incantat publicul prezent, cu maiestria lor Corul de copii Unison, Opera Brasov si Clubul Sportiv de Aikido Brasov - sectia copii. Spectacolele s-au tinut lant, fiindca elevii brasoveni au pregatit programe care de care mai diverse si mai inedite, cuprinzand muzica, dansuri, prezentare de moda si momente-surpriza.
In acest loc magic, in care voia buna a fost la ea acasa, cei mai talentati copii si-au putut etala creativitatea, fiind antrenati in diferite competitii si jocuri, care au avut si o miza importanta, in afara de distractia garantata, fiind dotate cu premii. Astfel, tinerii talentati si cu imaginatie au putut lua parte la concursul de graffiti, pentru care au primit toate materialele necesare, la concursul “Sa coloram o carte postala”, organizat de Posta Romana. La concursul de desene pe asfalt, micutii s-au inghesuit sa coloreze Piata Sfatului.
Trupele doritoare sa danseze s-au inscris la concursul de breakdance desfasurat la scena. Copiii nu s-au lasat rugati sa cante si sa danseze, cei mai talentati fiind rasplatiti cu premii. Concursurile “WiFi Sports” si “Guitar Hero 3″ au fost organizate si premiate de revista “Level”.
Toti cei prezenti au primit din partea organizatorilor baloane, dulciuri, inghetata, sucuri, jucarii, materiale, promotionale si multe altele. Nici ploaia nu a reusit sa strice bucuria celor care au luat parte la sarbatorirea zilei de 1 Iunie in Piata Sfatului.
Sponsorii principali ai manifestarii au fost “Delaco”, “Tedi”, “Level”, iar alaturi au fost sponsorii: “Amicii”, “Vel Pitar” si Scoala Hilda. Parteneri - CEC Bank si Libris Brasov, iar parteneri media in acest demers au fost TVS Brasov si “Informatia Brasovului” si 24-FUN.

Vezi rochia inedita purtata de Katy Perry la un eveniment recent.

Tuesday, May 29th, 2012

Katy Perry isi iubeste tara!

Ea si-a demonstrat recent patriotismul si dragostea de tara purtand o rochie cu modelul steagului American.

Ea nu a mai purtat niciun fel de accesoriu pentru a nu atrage atentia de la rochie.

Katy a cantat pentru un grup de marinari americani.

LOVE TOUR 2009

Wednesday, February 11th, 2009

Valentine´s Day este ziua dedicata dragostei si totodata cea mai potrivita ocazie de a-i face pe toti sa se simta indragostiti.
Tex FM, Transilvania Expres si Zile si Nopti va propun participarea la o serie de evenimente care vor prelungi sarbatoarea de Valentine´s Day pe 4 zile.
Acest maraton de evenimente va cuprinde pe langa ingredientele unui party traditional de Ziua Indragostitilor si concerte live, spectacole si stand-up-comedy.

Program evenimente
Miercuri, 11 februarie

FOR SALE PUB
Trupa “Circa Sapte”
Ora 20:00

Joi, 12 februarie:
BAVARIA CLUB
Trupa “Tapinarii”
Ora 20:00

Vineri, 13 februarie:
LATINO CLUB
Latino Party
Ora 21:30

Sambata, 14 februarie

MAGNOLIA SHOPPING CENTER
Trupa “Conexiuni” si magicianul “Johannes”,
Ora 17:00

DEANE´S IRISH PUB
Stand up comedy cu Trupa “Jokers”
orele 22:30.