Expres

Fantome în Parcul Central? (video)

Fantome în Parcul Central? În centrul Brașovului a fost filmat un fenomen ce poate fi considerat paranormal.

Doi tineri aflați prin Parcul Central „Nicolae Titulescu”, la miezul nopții, au observat ceva bizar când s-au apropiat de locul de joacă. Deși nimeni nu era în zonă, două dintre leagăne se mișcau fără oprire. Inițial, nu au dat importanță, dar apoi au pus mâna pe telefon și au filmat mișcarea necontenită.
S-au gândit că o fi din cauza vântului, dar se poate observa că vegetația din zonă nu se mișcă deloc. În plus, niciunul dintre cele două leagăne nu se oprește, ba chiar mișcarea este constantă, nu par să prindă viteză sau să încetinească. Imaginile au fost postate pe Tik Tok.

Fantome în Parcul Central? Filmulețul, cu ilustrație muzicală adecvată, a fost distribuit pe rețele de socializare, iar internauții s-au împărțit în două tabere. Unii spun că totul este o făcătură, o „regie”, iar alții afirmă că se vor duce în parc să vadă cu ochii lor „fenomenul”.

Foto: captură video


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
8 luni în urmă

Pune fa comentariile, lasa cenzura!

Willy
8 luni în urmă

Daca puneam comentariul pe tiktok il preluai?

Back to top button