Posts Tagged ‘film’

Lady Gaga e si actrita…

Monday, July 30th, 2012

Lady Gaga va aparea in curand si pe marile ecrane.

Ea va juca in continuarea filmului Machete Kills.

Filmul, care va fi lansat anul viitor, are în distribuţie nume mari de la Hollywood, precum Jessica Alba, Mel Gibson sau Charlie Sheen.

In alta ordine de idei, Pe 27 aprilie, Lady Gaga a început turneul mondial “The Born This Way Ball”, care include 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti, unde artista va cânta, pe Naţional Arena, pe 16 august.

Johnny Depp are o noua iubita. Vezi ce cadou i-a oferit!

Monday, June 25th, 2012

Depp i-a cumpărat lui Amber Heard un cal, ca să călărească împreună pe platourile de filmare pentru noul său lungmetraj, “The Lone Ranger”.

Cei doi ar fi petrecut mult timp împreună în New Mexico, unde se filmează noul lungmetraj.

În aprilie, Amber a fost fotografiată urcându-se în avionul personal al lui Depp, la Las Vegas, unde actorul se afla pentru a-şi promova cel mai recent film, “Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Marţi, Johnny Depp si Vanessa Paradis, care formau unul dintre cele mai solide şi mai discrete cupluri de la Hollywood, au anunţat că s-au despărţit, confirmând astfel zvonurile şi speculaţiile apărute în presă în ultimele luni. Potrivit unor prieteni, cuplul Depp-Paradis “a încercat timp de multe luni să îşi salveze relaţia, dar au decis în urmă cu câteva săptămâni că aceasta nu poate fi salvată”.

Charlize Theron e cheala!

Tuesday, June 12th, 2012

Sa fii actor celebru inseamna sa faci si sacrificii. Ne-a aratat asta Anne Hathaway, care a slabit foarte tare si a renuntat la parul ei frumos pentru a juca rolul lui Fantine din Mizerabilii.

Ei bine, o alta actrita celebra ii urmeaza exemplul. Charlize Theron a fost de acord sa se rada in cap pentru rolul din Mad Max 4: Fury Road.
Ea si Tom Hardy ar fi trebuit sa inceapa filmarile inca din 2009, insa au fost amanate. Actrita a confirmat pentru US Weekly ca in sfarsit acestea demarareaza.
Iata cum arata Charlize fara par:

Filmul The Avengers atinge noi recorduri

Tuesday, May 22nd, 2012

Filmul SF “Răzbunătorii/ The Avengers” a devenit producţia cinematografică cu cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Disney.

Productia are pana acum încasări de 1.miliard 180.de milioane 370.de mii de dolari!!!
Acest film, care aduce pe marile ecrane multe personaje celebre din benzile desenate, cum ar fi Iron Man, Captain America, sau Hulk.

Până în prezent, filmul ocupă locul al patrulea în clasamentul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, fiind devansat de cele două producţii regizate de James Cameron - “Avatar” şi “Titanic” - şi de ultimul film din seria “Harry Potter”.