Lifestyle

George Clooney a câştigat 40 de milioane de dolari din reclame la cafea

 

George Clooney a câştigat 40 de milioane de dolari fiind imaginea companiei producătoare de cafea Nespresso.

Actorul, cunoscut mai ales pentru prestaţia din serialul „Spitalul de urgenţă”, s-a ales cu câştiguri frumoase din reclamele pe care le-a făcut pentru companie. Clooney este din 2006 imaginea Nespresso. El a fost adesea criticat pentru că, în timp ce joacă în filme ce denunţă comportamentul multinaţionalelor, cum ar fi „Michael Clayton”, acceptă să facă publicitate pentru o astfel de companie, dar vorbele răutăcioase nu par să-l „atingă”.

Celebrul actor în vârstă de 58 de ani are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, potrivit presei internaţionale. Clooney e însurat cu avocata Amal (41 de ani), din 2014. Ei au împreună o pereche de gemeni, Ella şi Alexander, care fac 2 ani în iunie.

Laureat a două premii Oscar, Robert DeNiro (75 de ani), care are o avere de 300 de milioane de dolari, a acceptat şi el să facă reclame la pâine şi covrigi. El nu vrea să spună cât a primit pentru a apărea în filmul publicitar pentru cea mai mare companie de panificație din Marea Britanie, Warbutons, dar suma ar fi formată din şase cifre.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button