Posts Tagged ‘holograf’

Holograf lansează „Primăvara începe cu tine”

Tuesday, March 17th, 2009

După 13 albume de concepţie, unul „Best of” şi aproape 30 de ani de existenţă, trupa Holograf pregăteşte un nou album. Materialul discografic este un album de colecţie, un nou „Best of “, ce conţine 15 balade interpretate de Holograf încă de la lansarea trupei. În plus faţă de acestea, albumul include şi o piesă nouă intitulată „Primăvara începe cu tine”, melodie care dă şi titlul albumului.

„Primăvara începe cu tine” este un album gândit ca o deschidere, ca un nou început în activitatea trupei Holograf. Cu piesa nouă ce dă numele discului şi cu o colecţie dintre cele mai frumoase cântece ale grupului, albumul face o punte între nou şi vechi, subliniază ce e important în trecut şi semnalează noul ce urmează să vină”, declară cei cinci membi Holograf.
Albumul conţine piese precum „Fără ea”, „N-am ştiut”, „Vine o zi”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Dincolo de nori” sau „Şi dragostea mea”, în total 16 piese. Trupa a pregătit un megaconcert de lansare al albumului, care va avea loc pe data de 31 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.