Expres

Horia Brenciu, călătorie de coșmar pe Valea Prahovei

Horia Brenciu, călătorie de coșmar pe Valea Prahovei

Drumul de la București la Brașov a fost pentru Horia Brenciu o adevărată aventură. Șapte ore a petrecut artistul în trafic, pe Valea Prahovei, pentru a ajunge în orașul natal. Cântărețul era așteptat la Brașov, pe scena Târgului de Crăciun din Piața Sfatului, pentru a susține un concert.

Când a plecat din București, Horia Brenciu nu a luat în calcul aglomerația de pe drumul spre munte, mai ales că începuse minivacanța de 1 Decembrie. Astfel, artistul a fost blocat în trafic ore bune, iar un lucru banal uitase să îl facă atunci când a plecat din Capitală: să meargă la baie. În cele din urmă a reușit să ajungă cu bine la destinație, însă cu întârziere.

O jumătate de veac de când m-am născut la Brașov! A trebuit, cu mașina, să fac de la București la Brașov nu mai puțin de 7 ore! Am mai avut o singură problemă: când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate. Așadar, aveți în față un om fericit, nu pentru că între timp a fost la baie, pentru că are astăzi, aici, când s-a aprins deja bradul de Crăciun, cel mai răbdător, frumos, tare public din lume” a spus, conform DC News, Horia Brenciu la spectacolul de după aprinderea luminițelor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
4 luni în urmă

Nenea Brenciu, nu mergi matale sa-l “colinzi” pe unul Cojoc de la romatsa? Sa te duci cu plugusorul si sa nu uiti biciul…Iti spun asta caci ala e unul din vina caruia ai facut matale 7 ore pana in Brasov,… Citeşte mai mult »

Back to top button