Lifestyle

Inna a pozat goală la câteva zile după moartea bunicii ei

Inna (36 de ani) a stârnit reacții diverse, după ce a pozat goală în cadă. Ea a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare goală în cadă. Fotografia a fost publicată la câteva zile după decesul uneia dintre bunicile ei (femeia a încetat din viață în 28 decembrie 2022).


Unii urmăritori nu au privit cu ochi buni ipostaza în care a fost surprinsă artista. „Inna cum e să-ți faci duș în chiuvetă?”, „Cum rămâne cu boicotul?”, „Știi engleză acum? Ești cântăreață sau influencerita? Deja e prea mult”, „La toaletă mai ai să te pozezi”, au fost câteva comentarii negative ale fanilor din mediul online, potrivit libertatea.ro.


Recent, Inna a fost cerută în căsătorie de curând de iubitul ei, Deliric. Cererea a avut loc înainte de Revelion. Cântăreața s-a arătat încântată. Ea a lăudat inelul primit.
„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită. Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, a declarat Inna, conform mediaflux.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Cine este aceasta ina? De ce ar avea oamenii normali pretentii de decenta de la ea? Pretentii poti avea doar de la oameni, nu de la pocnitori. De la Clejani nu a pozat nimeni niste poze. Nici-o pirandela? zavoranca, prodanca… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Dar doamna ma-ta, “nimic-nimic”?

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

De betiva de ma-ta? De aia care te-a slobozit in carciuma vorbesti, boschete?
Ghinion, boschete, ca te-a fata in buda unei carciumi, dupa cum ai si recunoscut!

Back to top button