Politic

Instanta a anulat o hotarare a CL Brasov

  • logomytex.png
 

Hotararea Consiliului Local nr. 591/2004, prin care nu a fost aprobata eliberarea unei autorizatii de constructie in cartierul Tractorul a fost anulata in instanta.
Aceasta chestiune a fost anuntata ieri in sedinta ordinara a plenului Consiliului Local Brasov de catre secretarul municipiului, Nicolae Paraschiv, care a raspuns astfel si unei interpelari facute de consilierul PNL Maria Ghise. Ea ceruse sa afle cate hotarari ale CL Brasov au fost anulate in instanta si cate au fost atacate in contencios administrativ. „Am auzit ca doua dintre hotararile aprobate de noi au fost anulate de justitie. Legislatia in vigoare prevede ca la trei HCL-uri anulate in decursul a sase luni, CL poate fi dizolvat. In plus, am aflat ca ar mai exista alte 20 de hotarari atacate in instanta”, a spus Maria Ghise.
Initial, ea a adresat solicitarea primarului George Scripcaru, dar interpelarea a primit raspuns de la secretar, argumentandu-se ca acesta se ocupa de aceste chestiuni.
Astfel, Nicolae Paraschiv a mentionat ca exista doar o singura hotarare anulata, respectiv HCL nr. 591/2004: „Asa cum prevede legea, este dreptul oricarui cetatean sau persoana juridica sa atace o hotarare daca se considera vatamata”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare