112

Interpret de muzică populară, implicat într-un accident cu cinci victime! (FOTO)

  • nelututrandafir.jpg
 
Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier, ieri, în localitatea gorjeană Răchiţi, printre acestea numărându-se şi interpretul de muzică populară Neluţu Trandafir, imobilizat în scaunul cu rotile din pricina altui accident, potrivit presei centrale. Din primele informaţii, un autoturism marca Hyundai, în care erau trei persoane, s-a ciocnit frontal de maşina marca Ford şofată de Neluţu Trandafir şi în care se mai afla o femeie. De vină pentru accident ar fi şoferul autovehiculului Hyundai, care ar fi pătruns pe contrasens într-o curbă. 
Potrivit presei centrale, în 1989, Neluţu Trandafir a intrat cu un autocamion într-un stâlp, pentru a evita câţiva copii ce-i săriseră în faţă. În urma acelui accident, el a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Conform radioresita.ro, el a fost victima unui accident rutier şi acum patru ani. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare