Posts Tagged ‘iubire’

Marc Anthony iubeste din nou

Thursday, May 24th, 2012

Jennifer Lopez s-a consolat, dupa despartirea de Marc Anthony, in bratele tinere ale lui Casper Smart. Ei bine, a venit si randul lui Anthony sa caute iubirea in alta parte si a gasit-o la Shannon de Lima, un fotomodel tanar.

Cei doi au aparut alaturi in cadrul unui eveniment monden si au atras atentia participantilor prin aspectul fizic.

Ce spuneti, se poate compara Jennifer Lopez cu Shannon?

Cercetatorii vin cu sfaturi in dragoste…

Thursday, April 5th, 2012

Un grup de cercetători universitari şi experţi în relaţiile de cuplu şi-au unit cunoştinţele pentru a redacta o carte ce răspunde problemelor legate de viaţa amoroasă.

Spre exemplu, una dintre problemele la care ei au răspuns, a fost “ce îl face mai atractiv pe un bărbat pentru o femeie?”. Răspunsul cercetătorilor a fost “expunerea”.

Profesorul Jennifer Hartman, de la Universitatea Colorado, e explicat că femeile sunt mai atrase de bărbaţi dacă îi văd de mai multe ori.

Cei care aleg să se căsătorească îşi pierd în timp atracţia şi starea de bine?  Doctorii au confirmat acest lucru, dar au explicat că declinul în nivelul de satisfacţie are legătură cu schimbările cerute de viaţă în general şi modul în care atracţia unul faţă de celălalt se schimbă. Pentru asta, ei recomandă experienţe noi pentru cuplu.