Posts Tagged ‘iulian ghilencea’

Imi miroase a ceva… frumos!

Wednesday, February 5th, 2014

Daca m-ai intreba ce marca de masina imi placea la varsta de 15 ani ti-as fi raspuns: Audi! Daca ma intrebi acum la 23 de ani, ghici ce marca imi place? DA! Tot AUDI!

Pe principiul “Audi da nu vedi” oamenii astia chiar fac masini bune, frumoase, … Am gresit! Oamenii astia chiar fac masini bune si frumoase. Atat! Caci de preturi nu este cazul sa discutam.

Ca sa revenim la “oile” noastre, Audi lanseaza un model nou pe 12 Februarie 2014. Chiar sunt curios ce cifra (ca model) si ce cifra (ca pret)!

Aici puteti vedea cele 2 “pastilute”: Audi World Premiere: Teaser #2 Audi World Premiere: Teaser #1

Mi-am indeplinit un vis! YES!

Wednesday, February 5th, 2014

Da tata, chiar mi l-am indeplinit! De fapt, ideea este alta. Eu fiind fan Antonia (cat de cat acolo), au inceput “astia mici” sa strige in stanga si-n dreapta “- Baaai.. Vezi ca vine Antonia in Brasov!” Si-am zis: “- Asa,si?!”

Pana la urma m-am imbracat si-am taiat-o DIRECT in Piata Sfatului. Surpriza din partea mea a fost filmuletul asta: Antonia & Iulian Ghilencea

Tare sau… ce?

Trasnai in Brasov

Friday, July 26th, 2013

Vara asta TEX FM se ţine de şotii!

În perioada 1 august – 31 august 2013, un dj Tex Fm va transmite live, din oraşul Braşov. Acesta va opri pe stradă trecători şi îi va pune să facă Trăsnăi în Braşov - ceva ieşit din comun pentru a se răcori sau pentru a atrage atenţia şi pentru a câştiga un premiu. Concurentul îşi poate alege dintr-o listă o provocare ori dj-ul îi impune ce trebuie să facă.

Idei de lucruri trăsnite pe care trebuie să le facă trecătorii opriţi de dj:Să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap
Să îşi toarne 1 litru de bere pe el
Să bea cât mai repede 3 pahare de bere de 0.5 litri într-o competiţie cu cel puţin 2 concurenţi
Să se arunce în cea mai apropiată fântână arteziană/lac din oraş
Să mănânce cât mai repede 4 îngheţate într-o competiţie de cel puţin 2 concurenţi
Să se dezbrace şi să rămână doar în lenjerie
FARSĂ ÎN PARC. Concurentul este invitat să vopsească cu un spray un panou TEXFM, numai că spray-ul nu conține vopsea, ci  aer comprimat care la acționare  emite niște sunete amuzante.
FARSĂ ÎN PARC. Concurentul este invitat să ridice o mănușă de pe jos din iarbă, însă sub mănușă  se află ascuns  un șarpe de jucărie.
FARSĂ ÎN PARC. Concurentul este invitat la o degustare de brânzeturi.  În timpul degustării de brânzeturi, concurentului i se va aplica un șoarece de jucărie pe pantalon. Șoarecele va fi legat de fața de masă, iar la plecarea concurentului, acesta va răsturna tot ceea ce este pe masă.
Iar ideile pot continua, în funcţie de context şi de dispoziţia celor care intră în competiţie
Concursurile trăsnite se vor desfășura de luni - vineri,  în intervalul orar 14.00-16.00, cu o frecvenţă de 3 concursuri/zi.
În perioada 01-31 august are loc cea mai inedită campanie de trăsnăi în Braşov.

Urmăreşte DJ-ii TEX FM prin oraş şi acceptă provocările lor, în fiecare zi în intervalul orar 15.00 - 17.00

Cine se distrează cel mai tare, acela va fi răsplătit pe loc!

Interviu exclusiv NO RULES! (audio)

Thursday, June 14th, 2012

Vara aceasta, Nick, fostul membru al trupei N&D, da startul unui nou proiect muzical, numit NO RULES. Dj-ul TEX FM, Iulian Ghilencea, l-a luat aseara la intrebari, in exclusivitate!!!
Ce ne-a povestit Nick puteti asculta chiar aici:

Aseara, LIVE, Nick - NO RULES

Piesa Love & Desire s-a auzit pentru prima oara in tara la TEX FM!