Lifestyle

Laura Cosoi a fost nașă în ziua în care Smiley s-a căsătorit cu Gina Pistol

Laura Cosoi a fost nașă ieri, în ziua în care fostul ei iubit, Smiley, s-a căsătorit cu Gina Pistol. Actrița și soțul ei au botezat-o pe nepoțica lor, Amalia. „Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia, în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi!”, a transmis Laura Cosoi.

Laura Cosoi și Smiley au avut o relație mai bine de patru ani și fanii lor se așteptau ca aceștia să facă pasul cel mare. În schimb, ei s-au despărțit și fiecare și-a făcut propria familie. Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împreună trei fetițe, iar Smiley și Gina Pistol au o fiică. Laura Cosoi și Smiley nu au dezvăluit niciodată din ce motiv s-au despărțit.

Într-un interviu oferit pentru Life.ro, Laura a vorbit despre relația sa cu Smiley. „Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum. Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală”, a spus Laura Cosoi.


„Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a declarat actrița.

Vezi și: Gina Pistol și Smiley și-au spus „Da” / Primele imagini cu proaspeții însurăței


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button