Lifestyle

Lili Sandu, despre Bogdan Stelea: „A fost prima mea iubire”

Lili Sandu (44 de ani) a povestit despre relația pe care a avut-o cu Bogdan Stelea, pe când ea era la început de carieră. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, are o relație cu Silviu Țolu, alături de care are un băiețel. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, bruneta nu s-a ferit să vorbească despre trecutul ei, care îl include pe Bogdan Stelea, despre care spune că a fost prima ei iubire. Cei doi au fost aproape de căsătorie, însă din cauza neînțelegerilor s-au despărțit.

„Eu, când l-am cunoscut pe Bogdan, eram cunoscută cât de cât în România. Trecusem de Școala Vedetelor, existam cu numele în industria muzicală de atunci.
Când l-am cunoscut pe Bogdan, el era portarul naționalei României, dar eu nu știam foarte multe lucruri despre el.

Pe mine m-a atras el ca bărbat, punct. Nu m-am gândit niciodată că relația mea cu Bogdan îmi va aduce notorietate. Nu de asta l-am ales. Bogdan a fost prima mea iubire. Și a fost o iubire atât de intensă și atât de frumoasă. Mă rog, cu mici scăpări. Eram un copil care i-a dăruit inima. El e mai mare ca mine cu 11 ani”, a povestit Lili Sandu.


Ea a mărturisit că Bogdan Stelea era în proces de divorț, când s-au cunoscut.
„El era căsătorit, dar când l-am cunoscut eu pe Bogdan, era în proces de divorț, de separare de soție. Lucrurile astea nu se știu. Tot timpul mă gândesc la el cu respect și, da, am spus mereu, el mi-a adus notorietate. Eram iubita portarului naționalei României. N-am fost niciodată căsătoriți, deși foarte multă lume scrie asta.

Nu am fost căsătoriți, deși am fost cerută de soție de către Bogdan, dar nu ne-am căsătorit. De ce? Pentru că ne-am despărțit. Nu eram genul de femeie care să stea acasă si să crească copil. La vârsta aia voiam să evoluez, la fel ca și el, dar nici noi nu ne mai înțelegeam bine. (…). Acum, dacă ne vedem, ne salutam. Până la urmă, a fost prima mea iubire. Am suferit după aceea, dar nu a fost să fie. Mi-a rămas în suflet și Silviu știe asta”, a mai spus Lili Sandu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare